Cookies

Cookies
Arena CPHX P/S anvender cookies på sitet www.royalarena.dk. 

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer under din brug af www.royalarena.dk, og som giver mulighed for, at vi kan lagre oplysninger eller tilgå allerede lagerede oplysninger på din pc, smartphone eller tablet. Der lagres ingen personlige oplysninger i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Cookies bruges endvidere til at personalisere hjemmesiden, til statistik om din brug af hjemmesiden, målrettet markedsføring, udvikling af mere brugervenlige tjenester m.m. Formålet er i høj grad, at gøre din brug af www.royalarena.dk nemmere. 

Ved din brug af www.royalarena.dk accepterer du, at der med ovennævnte formål lagres oplysninger og opnås adgang til oplysninger, der allerede er lagret, i din browser. Såfremt du ikke ønsker at acceptere anvendelse af cookies på www.royalarena.dk, vil du ikke kunne benytte alle sitets funktioner. 

Tiden en cookie er gemt på computeren kan variere, og den vil blive fornyet, hver gang du benytter vores site. 

Cookies fra Google Analytics 

www.royalarena.dk bruger vi statistikværktøjet Google Analytics til at følge besøgendes adfærd på siderne. Google Analytics lægger cookies på din computer, når du besøger www.royalarena.dk. De oplysninger, som cookien indsamler gemmes på Googles servere. Google bruger oplysningerne til at: 

  • Evaluere din brug af webstedet 
  • Udarbejde rapporter om aktiviteten på webstedet 
  • Yde andre tjenester i tilknytning til aktiviteten på webstedet og brugen af internettet. 
  • Google kan også videregive oplysningerne til tredjemand, hvis loven kræver det, eller hvis tredjemand behandler oplysningerne på Googles vegne. 

 

Læs mere om Google Analytics brug af cookies ved at klikke her

Sådan sletter du cookies

 

Persondata
Såfremt der er lagret personoplysninger afgives disse aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. 
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Du kan til enhver tid forlange, at de lagerede personoplysninger berigtiges eller slettes. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet.