Cirque du Soleil - Corteo

13.01.2022 – 16.01.2022

13/11-2020: Fra arrangøren, Live Nation:
 

Cirque du Soleil - Corteo i Royal Arena udskydes til 13.-16. januar 2022.
  
Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed. 

 

Oprindelig dato

NY DATO

Torsdag 18 februar 2021 kl 20:00

Torsdag 13 januar 2022 kl 20:00

Fredag 19 februar 2021 kl 20:00

Fredag 14 januar 2022 kl 20:00

Lørdag 20 februar 2021 kl 16:00

Lørdag 15 januar 2022 kl 16:00

Lørdag 20 februar 2021 kl 20:00

Lørdag 15 januar 2022 kl 20:00

Søndag 21 februar 2021 kl 13:00

Søndag 16 januar 2022 kl 13:00

Søndag 21 februar 2021 kl 17:00

Søndag 16 januar 2022 kl 17:00

 

Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til showet på dén ugedag og samme tidspunkt, som billetten angiver.  Siddepladsen og placeringen forbliver den samme.

Er man forhindret på den pågældende dato, vil vi forsøge at ombytte billetten til en anden af de nye spilledatoer. I så fald kontakt venligst Ticketmaster på tlf 38481630.

Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til showet på dén ugedag og samme tidspunkt, som billetten angiver.  Siddepladsen og placeringen forbliver den samme.

Er man forhindret på den pågældende dato, vil vi forsøge at ombytte billetten til en anden af de nye spilledatoer. I så fald kontakt venligst Ticketmaster på tlf 38481630

 

Statement fra artisten:

Dear Cirque du Soleil fan,

 

We hope you and your loved ones are safe and healthy.

 

As you know, our shows around the world have been put on pause as our collective efforts to slow and limit the spread of COVID-19. Because of the impact of this new reality, our teams have been endeavouring to try to reschedule all the performances that have been suspended. We would like to thank each and everyone one of you for your patience and understanding.

 

We are now happy to confirm that the performances of Corteo in Copenhagen have been rescheduled to 2022.

 

Rest assured that we are keeping a close eye on the situation and will communicate with you regularly, as developments require.

 

While we wait for performances to start up again, please continue to enjoy the exciting content on Cirque Connect and join us every Friday at 3pm ET for our #CirqueConnect specials. Come connect with us at https://www.cirquedusoleil.com/cirqueconnect

 

Take care and stay safe. We will get through this together.

 

From all of us at Cirque du Soleil

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

13/3 2020. Fra arrangøren Live Nation: 

De kommende Cirque du Soleil ’Corteo’ shows i Royal Arena, København bliver udskudt. Arrangøren, Live Nation Danmark, melder snarest muligt ud angående nye datoer, så hold fast i din billet så længe. Mere info følger. Billetkøbere får direkte besked via. mail fra Ticketmaster.

Alle spørgsmål vedrørende ovenstående bedes rettes til info@livenation.dk

____________________________________________________________________________________________________________

 

Corteo, EN AF DE MEST ELSKEDE Cirque du Soleil FORESTILLINGER, KOMMER TIL DANMARK

ROYAL ARENA, KØBENHAVN
 

Corteo, er en af Cirque du Soleils mest fortryllende forestillinger. Forestillingen er instrueret af Daniele Finzi Pasca og havde oprindeligt premiere i Big Top (telt) i Montreal i 2005. Siden har showet været en kæmpe succes og er set af flere end 9 millioner mennesker i 19 lande verden over.

Corteo, som betyder cortege på italiensk, er en klovns forestilling om en festlig parade. Showet bringer passionen fra skuespillet sammen med kraften og energien fra akrobatikken. Publikum kastes ud i en teaterverden fuld af sjov, komedie og spontanitet i et rum mellem himlen og jorden.  

Klovnen forestiller sig sin egen begravelse, som foregår midt i et karneval, imens stille og omsorgsfulde engle ser til. Når man forestiller sig det store i sammenspil med det mindre, det latterlige imod det tragiske og magien ved det perfekte i forhold til charmen ved ufuldkommenhed, så fremhæver showet styrkerne og skrøbeligheden ved klovnen, såvel som hans visdom og venlighed – den menneskelighed som er i os alle. Musikken er lyrisk og legende og bærer Corteo igennem en tidløs fest hvor illusionen driller virkeligheden.     

Scenens udformning bringer publikum ind i en teaterverden, som ikke tidligere er set i en Cirque du Soleil forestilling. Teatertæppet er inspireret af Eiffel tårnet og andre tæpper er håndmalet for at skabe den helt rigtige poetiske stemning i Corteo.

Castet består af 51 akrobater, musikere, sangere og skuespillere fra hele verden.

Om Cirque du Soleil
Cirque du Soleil startede med en gruppe af 20 gadeartister i 1984 og er i dag en stor organisation, beliggende i Québec, Canada der leverer kunstnerisk underholdning i høj kvalitet. Cirque du Soleil har 4500 ansatte, hvoraf der er flere end 1400 artister fra mere end 70 forskellige lande.

Cirque du Soleil har optrådt med storslåede forestillinger for flere end 200 millioner tilskuere i
mere end 450 byer i over 60 lande på alle kontinenter. For mere information om Cirque du Soleil, besøg
www.cirquedusoleil.com.

Billetter
Cirque du Soleil - Corteo billetterne kan købes på www.ticketmaster.dk