En aften med Mads & Monopolet

Lørdag, 16. november 2019 - 20:00

8/11 2019: Få en eksklusiv Mads & Monopolet T-shirt

Kære publikum,

Hele Monopol-holdet glæder sig til at lægge vejen forbi Royal Arena d. 16. november og til at møde dig ansigt til ansigt i salen. Du er med til at skabe arrangementet, og vi elsker at få dilemmaer fra jer, der er til stede i salen.

Derfor - skriv dit dilemma til monopoletlive@dr.dk. Intet er for stort - intet for småt.
Hvis vi vælger at bruge dit dilemma, får du en eksklusiv Mads & Monopolet T-shirt med korte ærmer!

Det er ikke et must, at du kommer på scenen. Hvis du ønsker det, kan du være helt anonym. Men selvfølgelig vil vi allerhelst møde dig.
Glæder os til at høre fra dig og se dig i Royal Arena. 

Hilsen Mads & Monopolet.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

EN AFTEN MED MADS & MONOPOLET

ROYAL ARENA (FULDT SIDDENDE)

LØRDAG 16. NOVEMBER

 

Med over en million lyttere lørdag efter lørdag er Mads & Monopolet det mest populære radioprogram i Danmark. Mads Steffensen har sammen med Monopolet i over 15 år løst lytternes dilemmaer. Lørdag den 16. november 2019 forlader de radiostudiet og rykker ind på scenen i Royal Arena.

Showet handler om os allesammen og de dilemmaer, vi kan havne i. Og dem har vi - heldigvis - masser af. Mads & Monopolet tager denne aften dilemmaer op, som publikum til aftenens show har sendt ind.

Det bliver en aldeles fremragende aften, når Monopolet knuser publikums dilemmaer på scenen i Royal Arena, der denne aften vil være nedskaleret til en såkaldt teateropsætning med max 4.000 publikummer, der gør oplevelsen endnu mere intim og vedkommende.

Hvis du sidder i salen og vil have dit dilemma diskuteret, så skriv til monopoletlive@dr.dk.

Bemærk – ingen radiosending/podcast fra showet.

 

Billetpriser: PL1 sidde 450,- / PL2 sidde 370,- / PL3 sidde 320 kr.  

PL4 150 kr. + gebyr. begrænset antal studiebilletter for studerende med gyldigt studiekort. Disse kan kun købes ved telefonisk kontakt til Ticketmaster 70156565.

Billetsalget starter torsdag 4. april kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk