John Mayer 'Solo'

Lørdag, 16. marts 2024 - 20:00

JOHN MAYER ’SOLO’
ROYAL ARENA (FULDT SIDDENDE KONCERT)
LØRDAG 16. MARTS 2024

                            

GRAMMY Award®-vindende artist JOHN MAYER bringer sit populære akustiske solokoncert format til Europa i 2024. Sidst Mayer besøgte Danmark var i oktober 2019, så vi ser frem til at opleve ham igen i Royal Arena lørdag d.16. marts 2024.

Den enormt roste turné, byder på solooptræden af Mayer der hovedsageligt optræder med sin akustiske guitar med særlige indslag på klaver og elektrisk guitar, i arenaer i hele Europa.

Kendt for en ubesværet blanding af forbløffende guitarspil, sjælfuld stemme og upåklagelige sangskrivningsevner, har Mayer lyst hitlisterne op med adskillige massive hits som "New Light", "Gravity", "Love on the Weekend", "Heartbreak Warfare". "," "Daughters", "Waiting on the World to Change", "Last Train Home" og "Your Body Is a Wonderland." 2023-turneen har været 20 år undervejs og vil indeholde sjældne, fulde akustiske sæt fra John Mayer, der udfører disse sange og mange flere.

Der er ingen som John Mayer. Han dukkede op som en GRAMMY®-prisvindende kunstner, berømt sangskriver og ikonisk guitarist på én gang. The Bridgeport, CT indfødte introducerede sig selv på det femdobbelte platin Room For Squares i 2001 og har opnået tre #1-debuter på Billboard Top 200 med tredobbelt platin Heavier Things [2003], dobbelt-platin Battle Studies [2009] og guld Born and Raised [2012]. Ud over at have solgt over 20 millioner albums verden over og fået milliarder af streams til dato, har han vundet syv GRAMMY®-awards, inklusive "Song of the Year" for "Daughters", og har opnået ikke mindre end syv U.S. nummer 1 placeringer på Billboards Top Rock Albums liste og 25 placeringer på Hot Rock Songs listen, det meste af nogen soloartist. I 2015 blev Dead & Company grundlagt, med Mayer på leadguitar samt vokal. Siden dannelsen har bandet gennemført syv turnéer, spillet for fire millioner fans og er blevet en rekordstor stadion-act. I 2021 blev Sob Rock, Mayers ottende studiealbum udgivet til kritikerros med hitsene "Last Train Home" og "Wild Blue".

Med som support er den amerikanske singer-songwriter Madison Cunningham, der her i 2023 har vundet en GRAMMY Award® for sit 2022 album’ Revealer’ i kategorien ’Bedste Folk Album’.

Følg John Mayer her:

Website: https://johnmayer.com/                                                  

Facebook: https://www.facebook.com/johnmayer

Twitter: https://twitter.com/JohnMayer                                                                                              

Instagram: https://www.instagram.com/johnmayer/?hl=en

TikTok: https://www.tiktok.com/@johnmayer?lang=en

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCi1mYtUWs0JRkPl6bNVRL_Q

Billetpriser:  PL1 900,- / PL2 800,- / PL3 700,- / PL4 600 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 21. april kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Live Nation presale starter torsdag 20. april kl. 10:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk

(Max 4 billetter pr. køb i presale og 8 ved alm. onsale)

 

MOBIL BILLETTER

Billetterne til John Mayer i Royal Arena sælges som” mobile only” billetter. Det betyder, at billetten er 100% digital og ligger i Ticketmaster app’en eller på din Ticketmaster profil på Ticketmaster.dk.

Ønsker du at overføre billetter til en anden fx din ven, så kan du gøre dette via Ticket Transfer på din profil – vær OBS på, at din modtager skal have en profil på Ticketmaster.dk samt at muligheden for Ticket Transfer først åbnes i dagene op til koncerten og ikke før.