Justin Bieber Justice World Tour

Udskudt - ny dato følger

JUSTIN BIEBER TIL DANMARK

DEN INTERNATIONALE SUPERSTJERNE KOMMER TIL DANMARK I 2023.
FANS KAN SE FREM TIL AT OPLEVE JUSTIN BIEBER LIVE I ROYAL ARENA D. 17. OG 18. MARTS 2023.

ALL THINGS LIVE ER ARRANGØR OG BILLETSALGET STARTER FREDAG 19. NOVEMBER KL.10.00 VIA TICKETMASTER.DK

Justin Bieber annoncerer i dag flere koncertdatoer på hans længeventede Justice World Tour inklusive 17. og 18. marts i Royal Arena i København. Turneen bringer Bieber til over 20 lande i fem forskellige kontinenter med over 90 koncertdatoer fra maj 2022 til marts 2023, og der er endnu flere datoer på vej i Asien og Mellemøsten meget snart.

De nye koncertdatoer kommer i hælene på hans nyligt offentliggjorte amerikanske turné med over 52 koncerter, der sparkes i gang i San Diego 18. februar. Hver aften vil der være garanti for store festligheder for både Justin og fans, der har set frem til disse koncerter siden pandemien satte hans 2020 tour ud af spillet. De internationale koncerter har start i Mexico til maj 2022 og fortsætter videre til Skandinavien med festivalkoncerter i august; Sydamerika og Mellemøsten i september og oktober, dernæst til Australien og New Zealand i november og december, og så videre til Storbritannien og Europa i begyndelsen af 2023.

`Justice World Tour’, der promoveres af AEG Presents, er Justins første internationale optrædener siden ’Purpose World Tour’ i 2016/17. The Times of London kaldte touren “mesmerising”, og Bieber optrådte for over 2,7 millioner fans i løbet af 2016-2017, hvor den sidste koncert blev iagttaget af 65.0000 fans ved London’s British Summer Time Hyde Park festival.

Nytårsaften 2020 livestreamende Justin sin første fulde koncert i tre år fra Los Angeles - en elektrisk optræden der genoprettede forbindelsen til hans fans over hele verden.

"We’ve been working hard to create the best show we’ve ever done, and we can’t wait to share it with fans around the world. I’ll see you soon,” udtaler Bieber.

‘Justice World Tour’ er navngivet efter Justins seneste albumhit ‘Justice’. Albummet udkom i marts 2021, og blev det mest streamede album i 117 lande i forbindelse med udgivelsen, og har allerede løftet det globale popfænomen til helt nye højder.

‘Justice’ har genereret næsten 9 milliarder streams i hele verden, og landede efter de store internationale hits ’Anyone’, ’Lonely’ og ’Holy’, der allerede havde opnået to milliarder streams tilsammen inden albummets udgivelse. Derefter fulgte kæmpehittet ’Peaches’, der i skrivende stund er blevet streamet over 2,5 milliarder gange. Duetten ’Stay’ med The Kid LAROI udkom i juli 2022, og er den sang, der hurtigst har opnået en milliard streams på Spotify nogensinde.

I løbet af sin usammenlignelige karriere, der begyndte, da han var 13 år gammel, har Bieber udgivet seks album og han er indehaver af 32 Guinness World Records, 21 Billboard Music Awards, to BRIT Awards, 18 American Music Awards og 21 MTV Europe Music Awards. Han har solgt over 80 millioner album og sidste år PRESSEMEDDELELSE 15. NOVEMBER slog han Elvis Presleys rekord som den yngste artist nogensinde, der har haft otte album gå nummer et på Billboard 200 listerne. I august 2021 slog han rekorden for flest månedlige lyttere på Spotify nogensinde, med sine over 83 millioner lyttere.

Bieber blev for nyligt kåret til Artist Of The Year ved MTV Video Music Awards og blev nomineret til skelsættende otte priser ved MTV EMA Awards. Han forbliver nummer 1 på både YouTube og Spotify i hele verden, der understreger hans status som en af de største popstjerner i det 21. århundrede.

Billetter

BILLETSALGET STARTER FREDAG 19. NOVEMBER KL.10.00 VIA TICKETMASTER.DK
PRESALE: Via All Things Lives nyhedsbrev er der PRESALE, der kører fra 18. november kl.10.00 til 19. november kl.09.00.

Priser:
SEATED PL1:                                                              DKK 985 + gebyr
SEATED PL2:                                                              DKK 785 + gebyr
SEATED PL3:                                                              DKK 685 + gebyr
SEATED PL4:                                                              DKK 585 + gebyr
STANDING:                                                                DKK 925 + gebyr