MGP 2020 - Generalprøve

Fredag, 28. februar 2020 - 18:00

MGP 2020 - Generalprøve

MGP 2020 er årets største musikfest for hele familien, når de otte finalister og værterne Kristian Gintberg og Joakim Ingversen for første gang rykker ind på scenen i Royal Arena. Med den store generalprøve, dagen før det direkte TV-show, kan du opleve det hele før alle andre.

Allerede nu står det klart, at børnenes musikalske og kreative niveau er rigtig højt, så publikum ved MGP 2020 får sig nogle nye ørehængere med hjem, hvad enten der er tale om sange, der er sjove, fantasifulde, rørende, rockede og disco-agtige.

Værterne Kristian Gintberg og Joakim Ingversen, der kommer til at styre publikum, seerne og de otte finalister gennem showet og generalprøven på den nybyggede scene i Royal Arena i København, mestrer om nogen at skabe et storstilet MGP-show, for de har begge været værter på MGP-scenen før, bare aldrig sammen.

Med et glimt i øjet sikrer de to værter et storstilet show med underholdning i topklasse for både børn og voksne.

Kristian og Joakim glæder sig begge to meget til at være værter på MGP, og de lover, det bliver det største MGP nogensinde.

Hvad det helt præcist betyder, bliver først afsløret kl. 20.00 på DR1 den 29. februar 2020.

Med billetter til generalprøven har du som publikum mulighed for at opleve det store MGP-show før alle andre.

Til generalprøven gennemspilles hele showet i fuld skala inklusiv en prøvefinale. Så hvis man vil have dobbelt op på årets familiebegivenhed, er der altså mulighed for at være på forkant og se generalprøven live fredag den 27. februar kl. 18.00 i Royal Arena i København, og dagen efter opleve showet hjemme i stuen på TV.

Køb billetter til generalprøven her: www.drbillet.dk

Kristian Gintberg er et kendt ansigt for de yngste seere i blandt andet Det Store Ramasjang Mysterie. Samtidig er han en habil musiker, komponist og skuespiller, så med ham på scenen er både underholdning og musikalitet sikret.

De fleste børn kender Joakim Ingversen fra en række børneudsendelser, mens de voksne har oplevet hans charmerende stil i programmer som ”X-Factor”, ”Alle Mod En” og senest ”Hvem var det nu vi var”.

Alle finalister på scenen er potentielle vindere, så der altid spænding til det sidste i MGP. Det gjaldt også MGP 2019, hvor SODA’s sang om bristet venskab ramte plet og sikrede de dengang kun 11-årige Sofie og Dagmar sejren.

Du kan genopleve vindersangen her: https://www.youtube.com/watch?v=mHLJkZUCU_A