Nordic Battle 2024 – Casper Ruud vs. Holger Rune

Tirsdag, 3. december 2024 - 18:45

Scenen er sat for en spændende og unik tennisbattle; Casper Ruud og Holger Rune er klar til at kæmpe om den nordiske ære. Første kamp spilles i Norge og anden og afgørende kamp spilles i Danmark i Royal Arena.

To af verdens bedste og mest populære tennisstjerner, Casper Ruud og Holger Rune møder hinanden i en episk tennisbattle for at afgøre, hvem der er den bedste spiller i Norden, den rigtige viking. Begge spillere har allerede skabt en fantastisk karriere i en alder af kun 25 og 21 år. De har spillet mod hinanden ved flere lejligheder i tætte og intense kampe, Casper Ruud fører det indbyrdes opgør, men begge har leveret outstanding præstationer.

Den første kamp spilles i Norge den 30. november 2024, og den anden og afgørende kamp spilles i Royal Arena i København den 3. december 2024 med plads til ca. 12,000 tilskuere. Hvis de vinder en kamp hver afgøres Nordic Battle 2024 i et champions tiebreak.

Holger elsker at spille i Danmark og foran de danske fans og spurgte for nyligt, hvem der kunne være interesseret i at udfordre ham i København, denne udfordring tog Casper Ruud hurtigt op på de sociale medier. Begge spillere glæder sig til Nordic Battle 2024, kampen ingen ønsker at tabe.

”Mange tak for udfordringen, Holger. Jeg ser meget frem til at spille imod dig foran de fantastiske fans i Norge og til returopgøret i København et par dage senere. Det er tid til igen at vise vores larmende naboer, hvem der er den bedste nation i norden”, siger Casper Ruud.

”Jeg er glad for, at det var Casper, der tog udfordringen op, og jeg glæder mig virkelig meget til at spille foran de danske fans i København. Og så håber jeg også at få dansk support i Norge, så vi kan vise dem, hvem de rigtige Vikinger er”, smiler Holger Rune.

Scandsports, arrangøren i Norge, er glade for igen at kunne præsentere verdensklasse tennis live til de norske fans, Managing Partner, Bjørn Takle Friis udtaler:

”Casper spiller en stor rolle i den stigende tennisinteresse i Norge, og han har en stor fanbase. At bringe ham tilbage til norsk jord for at spille imod en af hans største rivaler vil gøre tennisfansene vilde. Det er kampen du ikke vil gå glip af.”

Arrangøren i København, f Sports Group, glæder sig over endelig at kunne præsentere denne kamp, Stifter Mads H. Frederiksen udtaler:

”Det er ingen hemmelighed, at forholdet imellem Casper og Holger har været intenst igennem årene, og at de nu ønsker at tage kampen op om den nordiske ære er stort for tennisporten i både Norge og Danmark. Det er kampen, de ikke ønsker at tabe og som alle tennisfans gerne vil opleve.”

Billetter

Billetterne til disse to ekstraordinære og historiske kampe sættes i gang mandag den 24. juni kl. 10.00 på Ticketmaster.no og Ticketmaster.dk.