Shawn Mendes

Mandag, 14. marts 2022 - 19:30

SHAWN MENDES ANNONCERER “WONDER, THE WORLD TOUR” 
ROYAL ARENA 14. marts 2022

    
Den GRAMMY-nominerede, platinsælgende singer/songwriter Shawn Mendes annoncerer i dag sin 2022 ”Wonder, The World Tour”, som tæller 64 arenakoncerter i Nordamerika, Storbritannien og Europa. Åbningskoncerten finder sted i Royal Arena d. 14. marts 2022!

Annonceringen kommer i kølvandet på Shawn Mendes’ nye hitsingle ”Summer of Love” feat. Tainy og hans seneste album Wonder, som ramte #1 på Billboard Top 200 og gjorde Mendes til én ud af kun tre mandlige artister, der har formået at lande et #1 album som 22-årig eller yngre.
 
På turnéen vil Shawn Mendes få selskab af King Princess i Storbritannien og Europa. 

Det europæiske og britiske FirstAccess Presale begynder den 4. oktober klokken 10.00. Det generelle Presale i Europa og UK starter den 5. oktober klokken 10.00, mens det offentlige billetsalg starter den 8. oktober klokken 10.00. Download ShawnAccess app for at få adgang til presale eller tilmeld dig på ShawnAccess.com. Presale er gratis for alle ShawnAccess-medlemmer og kræver blot at man logger ind og finder sin presale-kode. FirstAccess Presale er den første mulighed for at få billetter og adgang til VIP. Dette findes ved at tilføje et ShawnAccess passport til ordren ved checkout på ticketmaster.dk. FirstAccess Presale giver førsteprioritet til de bedste pladser under koncerten. Det generelle Fan Presale er også muligt for alle ShawnAccess-medlemmer og giver også adgang til billetter og VIP forud for det offentlige billetsalg.

Billetsalget starter fredag den 8. oktober klokken 10.00 via ticketmaster.dk

For info om samtlige turnédatoer besøg: http://www.WonderTheTour.com

Om Shawn Mendes

Den Toronto-fødte kunstner har tæt på 50 milliarder globale streams og 8,6 milliarder video streams. Han toppede Billboards 21 Under 21-liste i både 2017 og 2018 og har været en del af Forbes’ 30 Under 30-liste, Spotifys 25 Under 25 og Time Magazines Time 100 Most Influential. I 2018 anerkendte ROI Influencer Media Shawn Mendes som den mest indflydelsesrige artist og mest indflydelsesrige teenager på de sociale medier.

Shawn Mendes har i løbet af sin karriere været nomineret til flere GRAMMY Awards. I 2019 var Mendes nomineret i kategorien Best Pop Duo/Group Performance for ”Señorita” med Camila Cabello, mens han i 2018 var nomineret i hele to kategorier for Song of the Year med ”In My Blood” og Best Pop Vocal Album med sit selvbetitlede album SHAWN MENDES.

I 2020 udgav sangeren sit fjerde og seneste album Wonder til stor ros fra anmelderne. Albummet gik, ligesom forgængeren, #1 på Billboard Top 200 og markerede således kunstnerens fjerde #1 album i streg. 

I 2019 lancerede Shawn Mendes The Shawn Mendes Foundation, som har til formal at inspirere hans publikum, den unge generation, til at lære mere om de emner, de er passionerede omkring og finde styrken til at bruge deres stemme til at skabe forandring i verden. Som en del af den mission giver fonden midler og støtte til at løfte de stemmer, budskaber og platforme, hvor unge forgangspersoner driver en positiv forandring.

Følg Shawn Mendes
Instagram | Twitter | Facebook | SoundCloud | YouTube | Spotify