Suspekt

Lørdag, 5. december 2020 - 20:00

SUSPEKT
”SINDSSYG ARENA TOUR”
LØRDAG 5. DECEMBER / ROYAL ARENA, KØBENHAVN

Suspekt inviterer dig med på en sindssyg rejse til en fjern galakse.

Jungletrommerne om et nyt album fra Suspekt har vakt genlyd, lige siden de udgav Gonzo d. 24. maj 2019. Singlen endte med at dominere sommerens hitliste, og gik på under et år hen og blev ét af gruppens største hits hidtil. Fredag den 14. februar vil alle Suspekt tilhængere endelig få deres forløsning, når Albertslund-trioen både udgiver deres 7. studiealbum, Sindssyge Ting, og samtidig går i salg med deres største arena tour til dato.

Det er præcis 3 år siden Suspekt udgav pladen ’100% Jesus’. 3 år der går hånd i hånd med albumtitlen Sindssyge Ting, samt tegner et godt billede af, hvad man kan forvente af Suspekts seneste musikalske rejse.

-Albummet giver lytteren et indblik i alt det, vi har oplevet de sidste 3 år, blandet op med hele livets surdej. Tilsat trommer og melodi, krydret med vanvid og videnskab. Vi er ude i nogle projekter, vi aldrig har rodet med før. 10 minutter lange seancer, gæsteoptrædener der vælter ind og ud mellem hinanden som Cameos i en Tarantino film. Men mest af alt skal man nok forvente sig lyden af at gøre sig umage. Og jeg tror også, at man som lytter skal gøre sig umage. Aldrig har vi haft så mange ideer, hjælpende hænder og numre på tegnebrættet, forklarer Emil og Andreas fortsætter;

-Det er en plade med sindssygt mange forskellige vibes. Det er næsten pladens mantra. Og det er måske også det, som har været den største udfordring. At samle alle disse vibes og ideer i ét rumskib. Det er derfor pladen hedder “Sindssyge ting”. Den sindsyge musik, der er blandet sammen med sindsyge tekster i forskellige vibes lavet på forskellige oplevelser og møder med forskellige mennesker.

Et par af de mennesker, som Suspekt har mødt på rejsen, er der opstået magi med i studiet. Enkelte gæster havde man måske set komme, og andre vil med stor sandsynlighed overraske, når man nærlæser tracklisten. Og det er ikke kun i forhold til gæsterne, at albummet spænder bredere end tidligere udgivelser. Mens udgivelsen af Gonzo manifisterede en retning af fest og dumhed, er der som altid også tracks på udgivelsen, der går meget dybere;

-De features der optræder på albummet, er musikere der har været på den samme vej, der gik os i møde. Så man kan faktisk sige, at de har valgt sig selv. Albummet er fyldt med sange, som danser i hver deres takt, men når man zoomer ud giver det alligevel mening. Det kræver fordybelse, uddyber Rune.

Suspekt er uden tvivl ét af Danmarks vildeste live acts, og derfor annonceres den kommende udgivelse selvfølgelig sammen med bandets største arena tour til dato, der blandt andet bringer dem til Royal Arena d. 5. december.

-Det bliver de største shows, vi har lavet til dato, og vi håber selvfølgelig på, at det er en oplevelse som vores supportere, nye som gamle, har lyst til at dele med os. Vi er en del af dem, og de er en del af os og vores musik, fortæller Emil.

I forlængelse af albumudgivelsen udkommer der også en spritny TV-serie ved navn ”SUSPEKT”, som har premiere den 19. februar på TV 2 PLAY. Gennem det sidste år har et kamerahold fulgt Andreas, Rune og Emil, og i fem afsnit kommer vi helt tæt på bandet, mens vi følger tilblivelsen af albummet ”Sindssyge Ting”.
 
Sidst vi så bandet i en lignende setting, var da dokumentaren ”Da Danmark Blev Suspekt” løb over skærmen på DR3. Det er 5 år siden, og meget er sket siden da og derfor føles det også helt rigtigt igen at invitere folk ind i den lesbiske hule.

-I serien får man et indblik i, hvordan vores ideer til sange opstår, hvordan vi indspiller og hygger på samme tid, og ikke mindst livet på tourbussen, når vi rejser rundt i hele Danmark med karavanen af musikalske venner og spiller for alle, der vil være med, fortæller Rune.

Billetpriser:
København: PL1 520,- /PL2 450,- /PL2U (stå) 450,- /PL3 325 kr. gebyr.

Billetsalget starter mandag 17. februar kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Fra fredag 14. februar kl. 10.00 til mandag 17. februar kl. 09.00 vil der være følgende presales:
- Der vil være presale for eksisterende Live Nation Danmark nyhedsbrevsmodtagere
- Sport24 nyhedsbrevsmodtagere
- Spotify
- SAS EuroBonus medlemmer presale kører fra torsdag 13. februar kl. 09.00 (24 timer). Læs mere på www.sasmembersonly.dk