The Final One 2020 – Caroline Wozniacki vs. Angelique Kerber

Onsdag, 9. februar 2022 - 20:00

23/9-2021 - fra arrangøren:

NY DATO FOR CAROLINE WOZNIACKIS AFSKEDSKAMP - THE FINAL ONE 2022

Endelig kan det meldes ud, at Caroline Wozniackis afskedskamp finder sted onsdag den 9. februar 2022 i fantastiske omgivelser i Royal Arena.
Det er med stor glæde, at f Sports Group kan meddele, at alle brikker nu er faldet på plads og at der er en ny dato klar for denne spektakulære event. Danmarks største tennisstjerne nogensinde, 
Caroline Wozniacki, fortjener sin afskedskamp og hyldest for sin fabelagtige karriere. Modstanderen bliver Carolines gode veninde, tidligere verdensetter og flere gange Grand Slamvinder, tennisstjernen Angelique Kerber.

Både Caroline Wozniacki og Angelique Kerber glæder sig enormt meget til at spille kampen i Royal Arena. Selv udtaler Caroline:

”Jeg er virkelig glad for, at det endelig er blevet muligt at finde en dato for min afskedskamp. Især fordi jeg selvfølgelig ønsker at kunne give noget tilbage til alle mine fans i Danmark og takke dem 
for den fantastiske opbakning, de har givet mig, igennem hele min karriere. Jeg går i skarp træning og vil være 100% klar til at udfordre Angelique Kerber til februar. Det bliver en helt unik aften, som jeg virkelig glæder mig til.”

Arrangørerne har arbejdet på højtryk og glæder sig til at hylde en af Danmarks største sportspersonligheder nogensinde. CEO, Mads H. Frederiksen, udtaler:

”Vi har arbejdet hårdt og længe for at få alle brikker til at falde på plads for Carolines afskedskamp og nu er det lykkes, det er fantastisk. Vi har oplevet en kæmpe opbakning igennem 
hele Coronapandemien og det er vi virkelig taknemlige for. Vi ser meget frem til at opleve de to verdensstjerner til en fantastisk aften i Royal Arena til februar næste år”.
Programmet for aftenen er uændret, der spilles altså en forkamp, som snarest vil blive offentliggjort, og herefter følger ’The Final One’ mellem Caroline Wozniacki og Angelique Kerber.

Aftenens Program
Kl. 19.00 Forkamp (TBA)
Kl. 21.00 Caroline Wozniacki vs. Angelique Kerber (bedst af tre sæt med tiebreak i alle sæt)
 
Alle billetkøbere har selvfølgelig mulighed for at beholde deres billet og dermed sikre sig adgang til den unikke tennisaften. De vil alle modtage en mail fra Ticketmaster med yderligere information 
herom. Der vil blive frigivet yderligere billetter til salg fredag den 24. september 2021 kl. 10 på ticketmaster.dk.