The Minds of 99

Lørdag, 23. november 2019 - 20:00

29/10 2019: JADA TAGER MED THE MINDS OF 99 PÅ ARENA TOUR

Når The Minds of 99 i November drager på en stort set udsolgt Arena tour, tager de den fremadstormende Jada med.
 
”Vi så JADA optræde til Steppeulven tilbage i januar og vi synes virkelig det hun lavede der, havde nogle enorme kræfter. Hun er outstanding live og den oplevelse er vi super glade for vores publikum nu får. Hun er nået langt på meget kort tid, hun er modig og har virkelig meget personlighed. Vi er stoked over, hun gider – Udtaler Niels Brandt.
 
Jada har på rekordtid sunget sig ind i hjerterne på danskerne. I 2019 har hun høstet priser ved både P3 Guld, Carl Prisen og Steppeulven, og i sommers udsendte hun sit længeventede debutalbum ’I Cry a Lot’ til store roser i det danske anmelderkorps. Senest har Jada rørt og bevæget seerne på DR3 med den gribende dokumentar ’Jada – lillebitte kæmpestor’. Tidligere denne måned modtog Jada den fornemme pris ’årets nye livenavn’ ved DMA 2019. Det er netop live Jada for alvor har slået sit navn fast og måske også derfor, hun i flere uger har kunne melde udsolgt til sine egne shows på Train i Aarhus og 2 x Store Vega til februar 2020. Da Jada med kun 3 sange ude spillede sit første udsolgte Store Vega i April 2019 kvitterede Soundvenues anmelder med 5/6 stjerner og ordene: ”Ud over, at hun var en fremragende performer, havde Jada også sat et mesterligt show sammen”. Når Jada varmer publikum op til The Minds of 99s arena tour bliver det med hendes 6 personers store band og publikum kan dermed glæde sig til to af de absolut bedste danske liveartister Danmark huser.


THE MINDS OF 99
ROYAL ARENA
LØRDAG 23. NOVEMBER 2019


Solkongerne annoncerer deres største koncert til dato.

De 15 koncerter på SOLKONGEN TOUR er for længst udsolgt, og med tourens afslutning mellem jul og nytår, inklusiv fire udsolgte Store VEGA koncerter, er det den største Danmarksturné bandet endnu har spillet.
 
Du kan dog allerede glæde dig til 2019. For der er sket noget efter udgivelsen af The Minds of 99s tredje og anmelderroste album Solkongen. Bandet har vokset sig store og må nu se sig om efter nye og større rammer, for at samle det publikum de har opbygget igennem de sidste fem år. Derfor sætter bandet på fredag klokken 10.00 billetter i salg til deres største koncert til dato, når de 23. november 2019 indtager en af Danmarks største arenaer – Royal Arena i København.

Når The Minds of 99 træder op på en af landets største scener, er der ingen tvivl om, at de tager det seriøst og vil give alt hvad de har:

”Solkongen har været en kæmpe gamechanger for os. Dén plade og vores koncerter over sommeren, især Orange Scene, har gjort, at den tour vi er på nu har været udsolgt i månedsvis. Det er helt vildt, simpelthen. Den energi, der er i rummet, når vi spiller er vildere end nogensinde - vores publikum er vildere end nogensinde. Vi ved godt det er et stort fucking sted, men vi er klar på at gøre hvad der skal til. Vi er klar til Royal Arena!
-Niels Brandt

The Minds of 99 er kendt som et af landets allerbedste livebands. En position som de cementerede på deres sidste turné i slutningen af 2017. En tour hvor de, på trods af forsanger Niels Brandts meget berømte brækkede fod, formåede at rive publikum midt over til nogle af gruppens mest legendariske koncerter på bl.a. Train i Aarhus og Store VEGA i København. Til sidstnævnte koncert kvitterede Soundvenue med en 6-stjernet anmeldelse, og turnéen var medvirkende til, at bandet modtog den anerkendte Steppeulven pris som årets liveband 2017.

Billetpriser: PL1 425,- / PL2 365,- / PL2U (stå) 365,- / PL3 265 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 30. november kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Begrænsning på 10 billetter per kunde.

Presales:
Artist presale via bandets nyhedsbrev og presale for Jyske Bank kunder (www.jyskebank.dk/musikken) fra onsdag 28. november kl. 10.00 (47 timer)
Live Nation Danmark nyhedsbrevsmodtagere fra torsdag 29. november kl. 10.00 (23 timer) – begrænsning på 8 billetter per kunde.