Trevor Noah

Tirsdag, 24. maj 2022 - 20:00

05/05-2021 fra arrangøren All Things Live Denmark: 

 

VIGTIG INFORMATION VEDR. SHOWET MED TREVOR NOAH – NY DATO IGEN.

I henhold til myndighedernes anvisninger i forbindelse Covid-19, bliver showet med Trevor Noah. i Royal Arena 25. maj 2021 flyttet til en ny dato.

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at showet i stedet afholdes 24. maj 2022 samme sted.

Købte billetter vil stadig være gyldige til den nye dato. Er du forhindret i at deltage i showet på den nye dato, kan billetter refunderes, hvor de er købt.

Alle billetkøbere vil modtage en mail fra Ticketmaster med flere informationer.

Vi glæder os til at grine sammen med jer i Royal Arena til næste forår. 

Pas på jer selv og hinanden.

Mvh.

All Things Live Denmark

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

The Daily Show værten Trevor Noah til Danmark!
 

Efter et næsten udsolgt show i Forum ved sit sidste besøg i 2018, vender den Sydafrikanske komiker og prisvindende The Daily Show vært, Trevor Noah, tilbage til Danmark, hvor han indtager Royal Arena på sin Back To Abnormal World Tour 24. maj 2022.

Trevor Noah er uden tvivl den mest populære afrikanske komiker nogensinde og ligeledes succesfuld arvtager af Jon Stewarts værtskab på Comedy Centrals vanvittig populære talkshow The Daily Show – og om det er på scenen eller i TV mestrer Trevor Noah altid at spidde samtiden satirisk, krydret med oplevelser og erfaringer fra hans eget liv. 

Trevor Noah har haft en bemærkelsesværdig karriere, der har gjort hans navn kendt verden over. Han har lavet standup i mere end et årti, og sidste efterår udkom hans tiende comedy-special Son of Patricia, som kan ses på Netflix. En special hvor Trevor Noah giver sit syn på blandt andet racisme, immigration og camping.

Udover sin komiker- og tv-værtkarriere er Trevor Noah også skuespiller og forfatter, og han har blandt andet skrevet den prisbelønnede New York Times bestseller Born a Crime: Stories from a South African Childhood, som udkom i 2016.

Bogen er en samling af personlige historier om barndommen i Sydafrika og giver læseren et ærligt og intimt indblik i den verden og de omgivelser, som har været med til at skabe den mand, som Trevor Noah er i dag. Det er sande historier - nogen mørke, nogen chokerende, nogen bizarre og andre kærlige, men altid med en humoristisk vinkel.

Trevor Noah besøgte sidst Danmark i 2018, hvor han optrådte i et tætpakket Forum med sin tankevækkende, reflekterede og ikke mindst hysterisk morsomme comedy foran et begejstret publikum. I foråret 2022 gentager han succesen, når han besøger Royal Arena med sit helt nye show Back To Abnormal.

TREVOR NOAH – BACK TO ABNORMAL WORLD TOUR
24. MAJ 2022 – ROYAL ARENA, KØBENHAVN
BILLETSALGET STARTER: 8. NOVEMBER KL. 10.00
BILLETPRISER FRA: 475 INKL. GEBYR
BILLETSALG VIA: TICKETMASTER.DK