Trevor Noah

Søndag, 31. maj 2020 - 20:00

The Daily Show værten Trevor Noah til Danmark!

Efter et fuldstændig pakket show i Forum sidste år, vender den sydafrikanske komiker og prisvindende The Daily Show vært, Trevor Noah, tilbage til Danmark, hvor han indtager Roya Arena på sin Loud & Clear Tour d. 31. maj 2020.

Trevor Noah er uden tvivl den mest populære afrikanske komiker nogensinde og ligeledes succesfuld arvtager af Jon Stewarts værtskab på Comedy Centrals vanvittigt populære talkshow The Daily Show – og om det er på scenen eller i TV, mestrer Trevor Noah altid at spidde samtiden satirisk, krydret med oplevelser og erfaringer fra hans eget liv. Hans show i The O2 i London til april er allerede udsolgt, og der er annonceret et ekstrashow.

Trevor Noah har haft en bemærkelsesværdig karriere, der har gjort hans navn kendt verden over. Han har lavet standup i mere end et årti, og sidste efterår udkom hans tiende comedy-special Son of Patricia, som kan ses på Netflix. En special hvor Trevor Noah giver sit syn på blandt andet racisme, immigration og camping.

Udover sin komiker- og tv-værtkarriere er Trevor Noah også skuespiller og forfatter, og han har blandt andet skrevet den prisbelønnede New York Times bestseller Born a Crime: Stories from a South African Childhood, som udkom i 2016.

Bogen er en samling af personlige historier om barndommen i Sydafrika, og giver læseren et ærligt og intimt indblik i den verden og de omgivelser, som har været med til at skabe den mand, som Trevor Noah er i dag. Det er sande historier - nogen mørke, nogen chokerende, nogen bizarre og andre kærlige, men altid med en humoristisk vinkel.

Trevor Noah besøgte Danmark sidste år, hvor han optrådte i en tætpakket Forum med sin tankevækkende, reflekterende og ikke mindst hysterisk morsomme comedy foran et begejstret publikum. I foråret gentager han succesen, når han er Loud & Clear i Royal Arena. 

TREVOR NOAH: LOUD & CLEAR TOUR
31. MAJ – ROYAL ARENA, KØBENHAVN
BILLETSALGET STARTER: 8. NOVEMBER KL. 10.00
BILLETPRISER FRA: 475 INKL. GEBYR
BILLETSALG VIA: TICKETMASTER.DK