Koncertinformation Harry Styles

Vi glæder os rigtig meget til dit besøg, og vi vil gøre vores allerbedste for at give dig en super oplevelse i Royal Arena. Nedenfor har vi samlet en række informationer vedrørende koncerten med Harry Styles, som vi anbefaler dig at læse grundigt igennem inden dit besøg.

15/3: Ekstra information fra arrangøren Live Nation:

Kære billetkøber,

Vi skal gøre opmærksom på, at der kan blive filmet til Harry Styles koncerten i Royal Arena, Ved deltagelse i koncerten giver du dit samtykke til artistens brug af filmmaterialet til mulig merchandise- og dokumentarbrug.

Vi skal videre gøre opmærksom på, at en fejl havde sneget sig ind i den tidligere infomail: Det er IKKE, som der ellers fejlagtigt stod skrevet, tilladt at medbringe balloner. Se nedenfor for opdaterede svar på ofte stillede spørgsmål.

Diverse spørgsmål & Svar:

 • Må man overnatte ved Royal Arena? SVAR: Nej
 • Fra hvornår må man stille sig i kø foran Royal Arena? SVAR: Først fra om morgenen på koncertdagen fra kl. 8. Vi opfordrer dog til, at man først ankommer, op til at dørene åbner.
 • Er der toiletter i venteområdet? SVAR: Ja.
 • Laves der kø-system? SVAR: JA – Live Nation opstiller et kø-system med hegn. Live Nation laver dog ikke noget nummer-system ligesom vi ikke blander os i om det nummer-system fansene selv måtte lave, bliver overholdt.

 • Må man medbringe mad og drikke i Royal Arena? SVAR: Nej ikke indenfor (så snart billetten er scannet), men gerne udenfor og hvis man evt. står i kø.

 • Vil der være forældreparkering udenfor Royal Arena? SVAR: Nej, desværre.

 • Må man medbringe bannere, gaver osv.? SVAR: Nej, og ej heller blomster, balloner etc.

 • Må man medbringe mobiltelefon med kamera? SVAR: Ja

 • Må man medbringe kamera generelt? SVAR: Ja, man må medbringe et kamera der ikke er større end det kan ligge i en bukselomme (ligesom telefonen kan), men IKKE medbringe et kamera som kan forveksles med professionelt udstyr: aftagelige objektiver, spejlrefleks osv.

 • Kan man købe merchandise før og efter koncerten? SVAR: Ja

 • Hvilke betalingsmetoder tager merchandise boden? SVAR: Kort, kontant og mobilt DK-kort.

 • Må man medbringe iPad? SVAR: Nej

 • Må man medbringe selfie-stang: SVAR: NEJ!

Generel information Royal Arena:

Betaling

MobilePay er Royal Arenas foretrukne betalingsform (husk at slå Bluetooth til på din telefon), men betaling kan også foretages med VISA/Dankort, Mastercard og diverse andre gængse betalingskort. Der vil derudover i begrænset omfang være mulighed for at betale kontant. OBS: Hold øje med de ophængte skilte i boderne, der angiver, hvilke betalingsmuligheder du har ved de respektive kasseapparater.   

Billetkontrol

Der er kun adgang til Royal Arena via den indgang, der er på trykt din billet. I de fleste indgange vil der være selvscanning af billetter. Det anbefales at billetterne printes på forhånd, medbringes og at du beholder din billet på dig under koncerten.

FAQ:

​Vi har samlet en oversigt med svar på de mest gængse spørgsmål vedrørende dit besøg i Royal Arena. Klik venligst her

Find vej

Læs mere om, hvordan du finder vej med bil eller offentlige transportmidler til Royal Arena ved at klikke her.

Forbud

Det er IKKE tilladt at medbringe følgende til koncerten:

- Kamera/professionelt fotoudstyr med aftagelig linse
- Tablets
- Bannere
- Videoudstyr
- Drikkevarer (emballage underordnet)
- Flasker
​- Klapstole, skamler mv.
- Dåser
- Madvarer
- Våben af nogen art
- Fyrværkeri
- Laserpenne
- Selfiesticks

Ovenstående genstande vil blive afvist ved indgangen.

Forventede tidspunkter

18.00 dørene åbnes

20.00 koncertstart med support Mabel

Efter en kort pause går Harry Styles på scenen

22.30 Koncerten forventes at slutte

Garderobe

Der findes ubemandede, men aflåste garderobeskabe (lockers) rundt omkring i arenaen. Leje og betaling af lockers foregår via vores app ”Royal Arena” og derigennem via MobilePay. Det koster 35 kr. at leje et garderobeskab under et arrangement. Der er gratis WIFI ”_Royal Arena Free” ved alle lockers. Hver locker måler 45 x 30 x 30 cm. Antallet af lockers er begrænset så del gerne med dine ledsagere. På level 1 er der endvidere etableret to bemandede garderober med begrænset kapacitet.

Handicapforhold

Royal Arena er designet med kørestolepladser fordelt på alle niveauer. Alle indgange til arenaen har rummelige elevatorer. Der er indrettet handicap-toiletter på alle niveauer, ligesom et begrænset antal kørestols-parkeringspladser findes helt tæt på arenaen. Kørestols-pladserne (gratis) er forbeholdt personer/køretøjer med handicapskilt og gyldig handicapbillet til det respektive arrangement på dagen. Der vil være særskilt P-vagt ved kørestols-pladserne.

Indgangsoversigt:
 

Royal Arena Entrance Map

 

Mad & Drikke

Det er ikke tilladt at medbringe egen mad eller drikkevarer af nogen art i Royal Arena. Royal Arena byder på et velassorteret sortiment af både mad-og drikkevarer i boderne (concessions), hvor vi efterlever mottoet: ”Høj kvalitet til normale priser”. Se menuer m.m. ved at klikke her.

Merchandise

De respektive artister kan vælge at have et merchandise-salg. Sortimentet, priser m.v. står artisten selv for. Der vil være en Merhandise-bod placeret på både Level 0 & Level 1.

Refundering

Købte billetter refunderes ikke. Mere info på Ticketmaster.dk. Det er forbudt at videresælge billetter til offentlige forlystelser, hvis salget foregår for at opnå fortjeneste. Se evt. Kulturministeriets lovbekendtgørelse nr. 769. Overtrædelse af loven straffes med bøde.

Rygning

Det er ikke tilladt at ryge i Royal Arena. Ej heller e-rygning og damprygning. Der er derimod etableret rygeområde udenfor arenaen på Level 1 ved indgang A.

Bemærk at Royal Arena er indrettet efter nyeste standarder med omtrent 2.000 indendørs røgdetektorer, og rygning indenfor vil medføre bortvisning og efterfølgende afgift.

Toiletfaciliteter

På alle niveauer i arenaen er der indrettet dame-og herre samt handicap-egnede toiletfaciliteter.

Visitation

Ved indgangene til Royal Arena vil der forud for alle arrangementer være krop-visitation inklusive gennemgang af diverse rygsække, tasker m.v.