Avenged Sevenfold koncerten rykkes til Royal Arena

Onsdag, 2. november 2016

AVENGED SEVENFOLD KONCERTEN RYKKES TIL ROYAL ARENA

SAMME DAG OG TID: LØRDAG 4. MARTS KL. 20.00

+ SPECIAL GUESTS: DISTURBED & CHEVELLE

 

I august måned annoncerede Live Nation koncert med det amerikanske rockband Avenged Sevenfold, i Valby Hallen lørdag 4. marts. Der gik ikke længe før koncerten var udsolgt, og ønsket fra de danske fans om at finde et større venue til rockbraget, er heldigvis lykkedes. Royal Arena i Ørestad er stedet, dato og tidspunkt er uændret, og billetter der er købt til Valby Hallen gælder den 4. marts i Royal Arena, men nu kan flere fans deltage i koncerten.

I 2013/2014 cementerede Avenged Sevenfold deres status som et af verdens fremtrædende headline bands ved at spille udsolgte arenaer i Storbritanien og Europa, inklusiv Londons Wembley Arena, The Hartwall Arena i Helsinki og Forum i Milano. De optrådte også på Tysklands Rock Am Ring samt Rock Im Park, samt et ærefrygtindgydende headline slot på Download Festival 2014. Sidst bandet besøgte Danmark i 2013 spillede de en udsolgt koncert i Falconer Salen.

Avenged Sevenfold overraskede forleden både fans og hele musikverdenen, ved som det første rockband nogensinde, at udgive et ikke annonceret album i både fysisk og digital form. Titlen er ”The Stage” og er bandets syvende studiealbum.

Den sydcaliforniske baserede kvintet bestående af vokalist M. Shadows, guitaristerne Synyster Gates og Zacky Vengeance, bassist Johnny Christ og trommeslager Brooks Wackerman) offentliggjorde nyheden om ”surprise pladen”, mens de live-streamede deres koncert på taget af Capitol Records Tower i Hollywood, CA. Ved dette banebrydende event gav bandet en 3D/360-graders live stream, virtual reality optræden. Der gav fans verden over mulighed for, at se deres show på Universal Music Groups nye VRTGO VR platform, der er drevet af VRLIVEs avancerede teknologi, og dermed opleve Avenged Sevenfolds elektrificerende show som var de der selv, ved denne first-of-its-kind fordybende event.

Fans deltog også i eventet i real life, og overfyldte gader og stræder omkring ”the tower” for at opleve en koncert, som kan forstærke virkeligheden med (AR) teknologi, der gør elementer fra det virkelige miljø langt mere intense med computer genereret sanseinput så som grafik, video og lyd, som dermed er med til at forstærke liveoplevelsen. VRLIVE streamede eventet til 50 Samsung Gear VR headsets på gadeniveau, så fans virtuelt kunne transportere sig selv til scenen på toppen af tårnet. Bagefter fejrede bandet successen sammen med de fremmødte fans, og stillede op til fotografering og fortalte mere om den hemmelighedsfulde album udgivelse.                      

“The Stage” er opfølgeren til Avenged Sevenfolds 2013 udgivelse, “Hail To The King”, der gik ind på Billboard 200 liste som nummer 1. Det er co-produceret af bandet og Joe Barresi (Queens of the Stone Age, Tool).

OM AVENGED SEVENFOLD:        
 

AVENGED SEVENFOLD opnåede succes verden over med en række populære albums – inklusiv deres 2005 platinsælgende gennembrud ”City Of Evil”, 2007s ”Avenged Sevenfold” der toppede Billboard Alternative, Hard og Rock lister, og to på hinanden følgende nummer 1 på Billboards Top 200 Album chart. ”Nightmare” (2010) og deres seneste ”Hail To The King” – opnåede Diamant, Platin og Guld status for albumsalg i næsten et dusin lande. De har også haft en række top 10 singler af forskellige formater, inklusiv  “Bat Country,” “Almost Easy,” “Scream,” “Nightmare,” Welcome To The Family,”So Far Away,” og “Hail To The King,” og “Shepherd of Fire.” Bandet der udspringer fra Huntington Beach, Californien, er blevet kendt for deres spektakulære live shows, der ofte udsælger arenaer verden over og headliner nogle af de største og mest prestigefyldte festivaler. I november 2012 lavede de en hidtil uset appearance som karakterer i Call of Duty Black Ops 2 – det bedst sælgende videospil nogensinde, der indeholdt bandets optræden af ”Carry On”, som er skrevet specielt til spillet.

Avenged Sevenfold udgav selv action-eventyr mobil-video-spillet Hail To The King:Deathbat der fik fantastiske anmeldelser, med det musikalske koncept og spil skabt udelukkende af bandet selv. Avenged Sevenfold optrådte i butikker og hjem verden over som featured pre-launch artist i 2015s Guitar Hero: Live including an industry first playable live performance.

De Grammy-nominerede hard rock Titans, DISTURBED returnerer til rockscenen efter en 4 års pause, med det anmelderroste #1 album ”Immortalized”. Albummet er bandets femte på hinanden følgende US #1, og har allerede kastet tre store #1 hits af sig, “The Vengeful One” (videoen har pt over 22 millioner views), ) “The Light”, og den globale sensation, deres stærke version af Simon & Garfunkels klassiker “The Sound of Silence” (82 millioner views på YouTube), som også gik nummer 1 på både Rock og Mainstream US rock radio.

Bandet blev dannet i Chicago i 1996, og det multi-platin sælgende DISTURBED der består af David Draiman [vokal], Dan Donegan [guitar], Mike Wengren [trommer], og John Moyer [bas] – har scoret tretten nummer 1 singler på Active Rock Radio. Deres firdobbelte-platin sælgende debut (fra 2000) ”The Sickness” cementerede deres ankomst som forgangsmænd på hardrockscenen. Den status konsoliderede de efterfølgende med Grammy Award nominering samt guld-, platin- og dobbeltplatin certificerede albums. Se videoen til “The Sound of Silence” her: https://www.youtube.com/watch?v=u9Dg-g7t2l4

CHEVELLE opening act, er et alternativt rockband fra Chicago dannet i 1995. Læs mere om dem her:
http://getmorechevelle.com

Yderligere information:

www.avengedsevenfold.com

Twitter: @theofficialA7X

Facebook: www.facebook.com/AvengedSevenfold

Insta: www.instagram.com/theofficiala7x

Billetpriser: 450 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 4. november kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk