Billetsalget til EM i svømning 2017 er åbent

Onsdag, 9. november 2016

Billetsalget til EM i svømning 2017 er åbent

Billetsalget til de Europæiske Kortbanemesterskaber 13.-17. december 2017 i Royal Arena, København, er nu åbent. EM i svømning bliver den første sportevent i Royal Arena, og de fem dage bliver pakket med international topsvømning.

Forhåbentlig vil mesterskaberne tiltrække mange både danske og internationale fans, og med indledende heats hver formiddag og finaler hver aften er alle tilskuere garanteret masser af spænding og drama, når Europas bedste svømmere skal kæmpe om medaljer og hæder.

Billetsalget sker på Ticketmaster, der også stod for billetsalget, da Danmark var vært for det succesfulde EM i Herning i 2013. Til EM 2017 vil man kunne købe formiddagsbilletter (indledende heats), aftenbilletter (finaler), dagsbilletter, weekendbilletter og ikke mindst partoutkort til all mesterskabernes fem dage. Priserne for en billet til en finale starter for voksne ved 125 kr., mens de dyreste koster 400 kr.   

Eventchef for EM i svømning, Mads Bang Aaen, udtaler:

- Vi er utroligt glade for at åbne billetsalget allerede nu, da vi siden det succesfulde danske OL har fået mange henvendelser omkring billetter. Derfor glæder det os at kunne frigive billetter til mesterskaberne allerede et år før det går løs. Vi håber naturligvis, at rigtig mange danskere vil købe billetter til EM, men vi har også et klart mål om, at vi skal tiltrække mange internationale svømmefans – ikke mindst fra Sverige.

Selve programmet for EM kan du se her

Tiltag for klubberne

For at få inddraget hele SvømmeDanmark er der lavet diverse tiltag målrettet de danske klubber. Mads Bang Aaen uddyber:

- Vi kan fra Herning se, at nøglen til at få mange danske tilskuere på lægterne er de danske klubber. Derfor kommer vi også til at gøre en ekstraordinær indsats målrettet dem, ligesom vi har lanceret diverse klubpakker og kickback-muligheder for de danske klubber.

Yderligere billetter på vej

Da den tekniske opsætning af de to svømmebassiner endnu ikke er endelig fastlagt, vil der frem mod EM blive åbnet op for flere billetter, i takt med at planerne for de to midlertidige bassiner falder helt på plads. Man forventer, at der bliver plads til 6.000-7.000 tilskuere på tribunerne, når EM starter den 13. december 2017.  

Læs mere om billetsalget her www.euroswim2017.com og køb billetter her www.ticketmaster.dk.

Partnerne på EM i svømning 2017 er udover Dansk Svømmeunion og det europæiske svømmeforbund, LEN, Sport Event Denmark, Wonderful Copenhagen, Københavns Kommune, Region Hovedstaden og Hovedstadens Svømmeklub.

Yderlige kommentarer kan fås ved at kontakte eventchef Mads Bang Aaen på 2897 7842.