BLAST Pro Series CS:GO

Torsdag, 13. juli 2017

Verdenspremiere - Kæmpe Counter-Strike-turnering lanceres i Royal Arena
 

 • 6 af verdens bedste Counter-Strike hold i en fyldt Royal Arena

 • Verdenspremiere på nyt, kompakt, eksplosivt format

 • Internationalt transmitteret event med alle de bedste producere, værter og stjerner

 • 250.000 dollars i præmiepenge

   

  RFRSH Entertainment introducerer i samarbejde med verdens ledende esports- og liveevent-producenter et nyt, eksplosivt og kompakt arena-underholdnings-format: BLAST Pro Series.

  Et helt nyt live-format ser for første gang dagens lys, når CS:GO-turneringen, BLAST Pro Series, skydes i gang i København den 24.-25. november 2017, hvor hele finaledagen afvikles d. 25. november  i Royal Arena. I den helt nye og topmoderne arena mødes seks af verdens bedste CS:GO-hold i en turnering, hvis lige ikke er set før i esport.

  Jordi Roig, CCO og event-ansvarlig i RFRSH Entertainment fortæller:

  -Vi har arbejdet på et nyt, eksplosivt og tilskuervenligt format i mere end seks måneder nu. Ud fra de input, vi har fået fra en række hold og topspillere fra hele verden, foruden PGL eSports, Anders Blume, fans og partnere, er vi kommet frem til et unikt format, vi tror på, vil forbedre live-oplevelsen markant.

  -Vores primære fokus er, at skabe en turneringsform med tilskueren i fokus i et format, der ikke er set før i esport. Det bliver eksplosivt, medrivende, underholdende og involverende, så både hardcore CS:GO fans og alle nysgerrige får en kæmpe oplevelse med hjem.

  -Fansene behøver ikke længere være nervøse for, om deres hold kvalificerer sig til at spille på scenen, og om de får holdet at se - alle 6 hold optræder i Royal Arena. Samtidig! Eventen er en kompakt oplevelse uden lange pauser, men med masser af underholdning både før og mellem kampene. Det er et Counter-Strike-event uden sidestykke.

  -Alt for længe har alt for mange kigget på esport og Counter-Strike fra sidelinjen. Vi har arbejdet med nogle af de mest erfarne interessenter i CS:GO – både traditionalisterne og de kreative sjæle - for at sikre top-underholdning for både hardcore fans og nysgerrige førstegangs-tilskuere.

  - For at sikre en exceptionelt høj kvalitet i produktionen har vi allieret os med PGL eSport, som uden tvivl er de bedste af de bedste, når det kommer til at producere live-events. Det er de samme, der producerer Major-turneringen i Krakow i næste uge - verdens største CS:GO event, fortæller Roig.

  Information om billetsalg, offentligørelse af hold m.m. følger i august 2017.