Bob Dylan

Mandag, 11. juli 2022

BOB DYLAN
”THE ROUGH AND ROWDY WAYS WORLD TOUR”
ROYAL ARENA
FREDAG 30. SEPTEMBER 2022

Efter 74 fantastiske optrædener i USA, drager ’The Rough and Rowdy Ways World Tour” til Europa og Storbritannien, og touren rammer Royal Arena d. 30. september i år!

VIGTIGT: Denne koncert er et "TELEFONFRIT SHOW", det betyder at telefoner ikke er tilladt i salen under koncerten.

Hvordan fungerer det? Når du ankommer til spillestedet, vil Yondr (det firma der står for telefontaskerne ved koncerten) have personale til rådighed for at hjælpe dig med at lægge din telefon i en aflåst og sikker taske, som du vil have med dig hele aftenen.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har en nødsituation og har brug for at få adgang til min telefon? Du kan til enhver tid låse din telefonlomme op ved at gå til et dedikeret og afmærket område, beregnet til telefonbrug. Tøv ikke med at bede en Yondr-medarbejder om at hjælpe dig.

Hvorfor gør vi dette, og er det obligatorisk? Efter at have skabt denne telefonfri oplevelse på de seneste turnéer, tror vi, at det skaber bedre oplevelser for alle tilstedeværende. Vores øjne åbner sig lidt mere, og vores sanser er lidt skarpere, når vi mister den teknologiske krykke, vi har vænnet os til. Og ja, det er en ikke til forhandling (selvom der gives medicinske undtagelser for dem, der er afhængige af deres telefon til behandling).

Billetpriser: PL1: 1240,- / PL2: 1040,- / PL3: 890,- / PL4 790 kr. + gebyr

Billetsalget starter onsdag 13. juli 2022 kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Der vil være LN Presale fra tirsdag 12. juli kl. 10.00 (23 timer) for Live Nation nyhedsbrevsmodtage og Live Nation medlemmer.

Husk eneste officielle billetudbyder er Live Nation/Ticketmaster.