D-A-D

Tirsdag, 8. oktober 2019

10/3-2020: Arrangøren, Live Nation, har oplyst at koncerten med D-A-D udskydes til 31. oktober 2020.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

D-A-D

ROYAL ARENA / LØRDAG 21. MARTS

D-A-D har lige siden deres internationale hit ”Sleeping My Day Away” i 1989 befundet sig i dansk rocks absolutte superliga – og der bliver de liggende længe endnu. Bandet har gennem årene defineret sig selv gennem en helt unik musikalsk profil, intens spilleglæde og masser af humor, der i dag brænder mere igennem på scenen end nogensinde før. Der er rå rockpower på tanken, når de fire forvoksede drengerøve starter motoren og trykker pedalen i bund!

Det kan det danske koncertpublikum snart opleve, når D-A-D til næste år spiller et kæmpestort indendørsshows på hjemmebane i Royal Arena i København den 21. marts 2020. Bandet har spillet både Danmark og Europa tyndt her i sommeren og efteråret, og interessen blandt publikum har aldrig været større, fortæller forsanger Jesper Binzer:

Vi kan mærke over hele Europa, at der er en fornyet interesse i at opleve et band, der bare kan det dér. Vi er simpelthen gået fra at være et ’gammelt’ orkester til at blive et ’klassisk’ orkester. Rockkulturen er blevet ældre sammen med os, og det er en kultur, alle kender og holder af.

Når vores koncerter bliver sat så stort op som her, så forpligter det. Folk forventer rigtigt meget af scenografien og vores gamle hits – og selvfølgelig akrobatik og alle mulige tosserier på scenen.

Vi har i dag for længst nået alle vores ambitiøse mål, så nu strækker vi os efter nogle nye. Vi har alle sammen stadig den samme rastløse energi i kroppen, så vi læner os ikke bare tilbage, ryger en majspibe og hører noget bluesjazz. Vi rækker ud efter noget nyt, vi næsten ikke kan nå, så blodspændingen er helt oppe.

Det er et helt særligt talent, vi havde allerede dengang, hvor vi slet ikke kunne spille. Det er indbegrebet af D-A-D. Vi er måske dét band på disse breddegrader, der er bedst til at rense publikums ører med tråd. Forvent nogle rigtigt høje guitarer!"

D-A-D er et band med sjæl, og som ved, hvem de er. Deres intense energi, fængende melodier, kæmpestore overskud på scenen og fandenivoldske attitude skaber altid helt uforglemmelige live-oplevelser. Glæd jer til en ny omgang med de danske rockveteraner i 2020!

 

Billetpriser - Royal Arena: PL1 520,- / PL2 450,- / PL2U 450,- / PL3 325 kr. + gebyr / PL4 270 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 11. oktober kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Presale: Hvis du er Netpet via D-A-Ds hjemmeside, er det muligt at købe billetter allerede i morgen, onsdag kl. 10.00. Tjek din e-mail for direkte link til forsalg og kodeord!

Der vil være presale Jyske Bank kunder og Live Nation Danmark nyhedsbrevsmodtagere presale fra torsdag onsdag 9. oktober kl. 10.00 (48 timer). Læs mere på www.jyskebank.dk/musikken og livenation.dk