Danmark vs. Polen

Torsdag, 27. januar 2022

De danske håndboldherrer kan allerede til foråret opleves i Royal Arena, når Nikolaj Jacobsens tropper møder Polen d. 14. april.

Hjemmebanekampen i Royal Arena giver en kærkommen mulighed for, at Håndboldherrerne kan blive hyldet for deres flotte resultater i det forgange år. Det skaber glæde hos Royal Arena, hvor administrerende direktør Dan Hammer sætter ord på:

-Vi fik desværre ikke lov til at sende håndboldherrerne godt afsted til EM med et brag af en håndboldfest i Royal Arena, hvor vi ellers var klar til at lukke over 11.000 fans ind. Derfor glæder vi os ekstra meget til at slå dørene op for herrelandsholdet og de danske fans og skabe de gode oplevelser, som vi alle savner.

Hos Dansk Håndbold Forbund glæder man sig til at have danskerne tilbage på lægterne til håndbold i verdensklasse:

-De seneste to år har været særdeles anderledes, og derfor ser vi også frem til, at vi endelig kan rykke danskerne fra deres sofaer og tilbage på lægterne. Det bliver helt fantastisk, at vi igen kan opleve den stemning, som de danske fans formår at skabe til vores landskampe,” siger Henrik M. Jakobsen, direktør i Dansk Håndbold Forbund.