Dave Chappelle og Jon Stewart

Mandag, 27. august 2018

DAVE CHAPPELLE OG JON STEWART
ROYAL ARENA LØRDAG 13. OKTOBER 2018
Billetterne går i salg fredag 31. august kl. 10.00

Efter udsolgte shows i Boston, Houston og El Paso, såvel som seks shows i Atlanta, annoncerer comedy giganterne Dave Chappelle og Jon Stewart, at de tager deres komiske genistreger til Europa. Parret vil indtage Royal Arena for en aften, som med garanti bliver lige så sjov, som den bliver mindeværdig.

Inden deres 2018-shows havde komikerne tidligere arbejdet sammen i august 2017, da Jon Stewart uanmeldt dukkede op under Dave Chappelles set i New Yorks Radio City Music Hall. Dette er første gang duoen offentliggør fælles shows i Europa.

Billetpriser: PL1 650,- / PL2 565,- / PL3 510,- / PL4 450 kr. + gebyr
Billetsalget starter torsdag 31. august kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk, og der vil være begrænsning på 4 billetter per person.
  

BEMÆRK helt særlige forudsætninger for dette show:

Showet vil benytte Yondr-teknologi, og det er strengt forbudt at have mobiltelefon med til showet. Publikum rådes til at efterlade deres telefoner i deres biler eller derhjemme. Hvis man medbringer en mobiltelefon, er det et krav, at den er fastlåst i en Yondr-lomme, som udleveres i arenaen. Gæster vil beholde deres telefoner på sig låst fast i denne Yondr lomme. Lommen kan låses op på bestemte Yondr stationer i lobbyen. Det anbefales at man har printet sine billetter ud hjemmefra (så man kan se sektion og sædenummer). Alle vil blive kropsvisiteret, og hvis man bliver taget med en mobiltelefon på sig inde i arenaen, vil man øjeblikkeligt blive bedt om at forlade arenaen. Vi sætter pris på jeres medvirken til at skabe en mobilfri oplevelse.