Dean Lewis

Tirsdag, 20. september 2022

DEAN LEWIS

30. MARTS 2023

ROYAL ARENA

Dean Lewis sparker sin udsolgte danske tour i gang og annoncerer samtidig koncert i Royal Arena i 2023.

Billetsalget til Royal Arena starter fredag 23. september kl. 10:00.

 

Dean Lewis har taget Danmark med storm. Hvad der til at starte med skulle have været en enkeltstående koncert i Store VEGA, endte med at blive til syv udsolgte koncerter på tværs af landet. I aften starter Dean Lewis’ run af udsolgte shows i Aalborg, derefter står Odense, Aarhus og København for skud. Billetter til de syv shows blev revet væk. Der er derfor med stor glæde, at vi kan annoncere, at Dean Lewis vender tilbage til Danmark igen næste år når han indtager Royal Arena den 30. marts.

Den australske singer/ songwriter fik med sit award-vindende debutalbum ’A Place We Knew’ et stort internationalt gennembrud og han fik hurtigt opbygget en stor fanskare rundt i hele verden. Især i Danmark, hvor sangen ’Half A Man’ blev spillet af en af deltagerne i det danske X Factor tidligere på året. Sangen strøg med det samme til tops på de danske hitlister og er sidenhen gået platin i Danmark. Dean Lewis-feberen blev kun endnu mere intens, da han valgte selv at tage turen til Danmark for at optræde med singlen ’Hurtless’ live i X Factor-finalen. Dette ledte til at den dybtfølte sang ramte en 8. plads på de danske hitlister.

Inden ’Hurtless’ havde Dean Lewis udgivet sangene ’Looks Like Me’ og ’Falling Up’, som også havde genereret enorme streaming-tal på verdensplan. Senest har han været aktuel med singlen ’How Do I Say Goodbye’, som er dedikeret til hans kræftramte far. I alt har Dean Lewis solgt mere end 3,8 millioner albums og EP’er på verdensplan og hans sange har opnået mere end 7,5 milliarder streams til dato. Hans megahit ’Be Alright’ fra 2018 har over 1,3 milliarder streams og er gået 3 x platin i Danmark.

 

Billetpriser: PL1 450,- / PL1U (stå) 450,- / PL2 375,- / PL3 300 + gebyr.

Billetsalget starter fredag 23. september kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk, og der er begrænsning på 6 billetter per kunde.
Live Nation presale starter torsdag 22. september kl. 10:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk.