Drake: The Boy Meets World Tour

Mandag, 10. oktober 2016

DRAKE

ANNONCERER

‘THE BOY MEETS WORLD TOUR’

EUROPÆISK TOUR

ROYAL ARENA

7. MARTS KL. 20.00

 

Efter hans fænomenalt succesfulde 'Summer Sixteen' tour på tværs af USA, offentliggør den Grammy Award-vindende og platin-sælgende musiker Drake, at han vil bringe sin 'The Boy Meets World Tour' til Europa i begyndelsen af ​​2017. Touren begynder 21. januar i Amsterdam med to aftener i Ziggo Dome. Derefter går touren videre til Storbritannien og hele 6 koncerter i The O2 efterfulgt af flere datoer i Irland, Tyskland, Belgien, Sverige, Norge, Danmark og Frankrig. Billetter til tournéen går i salg fredag ​​14. oktober.

Drake har etableret sig som en pionér i hele den kreative verden, han blev for nyligt den første kunstner til at runde 1 milliard streams på Apple Music med hans seneste album ”Views”, og holder rekorden for flest nummer et hits på Billboards R&B/Hip-Hop Chart, ligesom han udsælger arenaer i hele verden. Drake har massiv indflydelse i hip-hop og den moderne musikverden, som han fortsætter med at nyskabe og dominere verden over.

Billetpriser: 810,- / 710,- /610,- / 520 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 14. oktober kl. 13.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Der vil være presale for Jyske Bank kunder og på Royalbeer.dk fra torsdag 13. oktober kl. 10.00 (og 23 timer frem). Læs mere på www.jyskebank.dk/musikken og på www.royalbeer.dk