Erasure

Tirsdag, 8. august 2017

ERASURE

ROYAL ARENA

FREDAG 9. MARTS 2018

 

Erasure tilføjer dansk dato til deres 2018 tour. Det nye album “World Be Gone” er ude nu.

“A triumph of achingly beautiful pop protest music.” – MOJO

"… effortless electronic majesty" – Electronic Sound

“Arguably one of their best pieces of work” Louder Than War

 

I aftes spillede Erasure for et fyldt Telia Parken, da de varmede publikum godt og grundigt op før Robbie Williams. Til januar påbegynder Vince Clark og Andy Bell deres headline UK og europatour, der starter i Dublin 31. januar, og bringer bandet til Royal Arena i København fredag 9. marts. Billetsalget til den danske koncert starter fredag 11. august kl. 10.00.

Den BRIT- og Ivor Novello vindende popduo har udgivet et svimlende antal albums, herunder 5 britiske nummer 1 og 17 top 10 singler (35 singler chartede på UKs Top 40). Både det nye album og den seneste best of Always gik i top 10 på albumhitlisterne igen.

World Be Gone kan man opleve de prisbelønnede sangskrivere i et reflekterende humør, der giver verden og de seneste politiske omvæltninger en tankevækkende granskning. Som det fremgår på det malede album artwork, ser man et skibs mastetop, der stiger op fra at blive nedsænket i de stormfulde farvande, kigge frem mod/til fremtiden.

'Love You To The Sky' EP’en udkom 2. juni som Maxi CD og Digital EP. Udover Vince Clarkes remix omfatter den mix af Ladytron, Loframes, Adam Turner og Matt Pop samt en tidligere ikke-udgivet b-side, ’Nothing I Could Say’. Lyt til remixet her: https://youtu.be/j-ACYdymhh8

Billetpriser: PL1 450,- / PL2 420,- / PL2U (stå) 420 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 11. august kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Der vil være fanclub presale fra onsdag 9. august kl. 10.00 (47 timer frem)