George Ezra

Mandag, 30. maj 2022

George Ezra indtager Royal Arena

 

Om under en måned går George Ezra på scenen på Tinderbox, og den 16. februar 2023 kan fans af den britiske troubadour endnu engang opleve ham på dansk grund, når han rammer Royal Arena i kølvandet på sit kommende album Gold Rush Kid.

 

Den 10. juni 2022 udkommer George Ezras længeventede tredje album Gold Rush Kid. Udgivelsen følger efter de to massive albumsucceser Wanted on Voyage (2014) og Staying at Tamara’s (2018), som begge gik #1 i UK og solgte millioner af eksemplarer verden over.

Den Hertfordshire-fødte sanger og sangskriver har allerede delt to singler fra det kommende album; førstesinglen ”Anyone For You (Tiger Lily)” og den uimodståelige pop-banger ”Green Green Grass”, som tegner lovende for det kommende album. Gold Rush Kid vil byde på alt fra dansable indie-tracks som titelsangen ”Gold Rush Kid” over klaverballaden ”Sweetest Human Being” til det pulserende eurobeat-nummer ”Dance All Over Me”.

Ezra har, siden den uundgåelige ”Budapest” landede i 2014, gjort sig bemærket med sin karismatiske dybe vokal, skudsikre sangskrivning og melodier, der er umulige ikke at synge med på.

Kunstneren vandt i 2019 den prestige-fulde BRIT Award for British Male Solo Artist med kæmpehittet ”Shotgun” og har længe været en af de største stemmer på den britiske popscene. Populariteten i hjemlandet bliver i midten af juli blandt andet cementeret med hans hidtil største headline-show i Londons Finsbury Park, hvor toneangivne britiske acts som Blossoms, Holly Humberstone, Mimi Webb og The Big Moon blandt andet er med som gæster.

Udover musikken har Ezra senest kastet sig over podcastformatet med sin George Ezra & Friends podcast (med gæster som Elton John, Sam Smith, Lily Allen, Shanaia Twain og Ed Sheeran) og den nye serie Phone a Friend, hvor Ezra dykker ned i det følsomme, men højtaktuelle emne mentalt helbred.

Det er en kunstner med mange talenter, der til februar giver koncert på dansk jord. The Times har om den seneste single ”Green Green Grass” skrevet, at dens ”arena-venlige omkvæd allerede lyder som klassisk Ezra,” så hvilket bedre sted at opleve det end i mægtige Royal Arena?

Koncerten arrangeres af DTD Concerts, og det officielle billetsalg starter fredag den 3. juni kl. 10.00 via Ticketmaster.