Gulddreng spiller sin sidste koncert i Royal Arena

Mandag, 25. september 2017

GULDDRENG

ROYAL ARENA

FREDAG 2. FEBRUAR 2018

Gulddreng spiller sin største og sidste koncert i Royal Arena fredag 02.02.18!

Det har været et hæsblæsende halvandet år for Gulddreng, der i maj 2016 fik os alle til at nynne med på ”Model”. Gulddreng aka Malte Ebert er uden sammenligning det største fænomen i dansk musik i nyere tid – og det med en samlet produktion på ialt 11 tracks til dato: ”Model”, ”Se mig nu”, ”Drikker for lidt”, ”Nemt”, ”Guld jul”, ”Ked af det”, ”Hva´så?”, “Utro", ”Censor” ”Lyvesangen” og ”Legende”. Otte af de elleve sange er alle gået #1 på hitlisten – og har tilsammen haft mere end 70 mio. afspilninger på Spotify. Det blev også til væg-til-væg airplay til to af de ti mest spillede videoer på YouTube – og Årets Publikums Pris ved Danish Music Awards 2016.

Gulddreng har tidligere omgået sandheden med sine udtalelser, men ifølge hans manager Christian Skjølstrup skulle den være god nok:

”Det er korrekt at Gulddreng spiller sin sidste koncert den 02.02.18! Det bliver Gulddrengs største og sidste koncert nogensinde når han til februar spiller i Royal Arena. Gulddreng er ved at forberede et ekstraordinært show til alle sine fans, og mon ikke en række af hans kendte venner sikkert kigger forbi. Jeg ved at han tidligere har udtalt, at han vil være landets Statsminister og købe D'angleterre og lignende, men denne gang taler han sandt. Gulddreng lukker og slukker med et brag 02.02.18”

Gulddreng har fået sit eget tvprogram:

I fredags rullede første afsnit af DR3-serien "Gulddreng vs. Malte" over skærmen og hele serien kan allerede streames nu via dr.dk. https://www.dr.dk/tv/se/gulddreng-vs-malte/-/gulddreng-vs-malte-1-4

Guldfeberen vil ingen ende tage, men det kommer den nu til, så vi ser frem til at opleve Gulddrengs største show i Danmark til dato, når Royal Arena til februar bliver omdannet til popikonets royale musikalske gemakker for første og sidste gang.  

Følg Gulddreng her: facebook.com/Gulddreng // instagram.com/gulddreng24k

 

Billetpriser: PL1 365,- / PL2(U) stå 325,- / PL2 325 kr + gebyr

Guldbillet (ståplads) 600 kr. + gebyr indeholder:

- Tidlig entre (1 time før andre) + En limited edition Gulddreng Royal Arena t-shirt + En Dj Guldsmed maske

Billetsalget er i gang via livenation.dk og ticketmaster.dk