Guldtuben 2017

Onsdag, 29. marts 2017

GULDTUBEN 2017 INDTAGER ROYAL ARENA

Det bliver et brag af et awardshow, når Guldtuben - den årlige hyldest til de største, danske stjerner på de sociale medier - bliver afholdt i Royal Arena lørdag den 9. september.

Publikum kan glæde sig til en uforglemmelig aften fyldt med fantastisk underholdning. Udover en festlig rød løber, showet og selve prisuddelingen vil Guldtuben 2017 også byde på masser af live-underholdning.

Guldtuben 2017 bliver på alle planer årets suverænt største awardshow. Udover at gøre festen større, udvides prisuddelingen i år, så det ikke kun er en fejring af de største stjerner på YouTube. I år hylder showet Danmarks største skabere af videoindhold på tværs af hele fire sociale medier; YouTube, Facebook, Snapchat og Instagram. Det åbner op for, at fans i år kan stemme på et bredere felt af indholdsskabere end før.

Guldtuben er et uvildigt award show, hvor det danske folk får mulighed for at vælge vinderne. Først ved at nominere og sidenhen stemme blandt de nominerede.

Det er nordens største social media-netværk, Splay, der står bag Guldtuben og showet bliver produceret af produktionsselskabet Monday.

Læs mere og følg seneste nyt på www.guldtuben.dk eller følg med på Splays sociale kanaler.

FAKTA OM GULDTUBEN 2017

Løber af stablen lørdag den 9. september 2017.

Billetsalget starter den 7. april 2017

Presale fra den 29. marts 2017

Billetter kan købes via www.ticketmaster.dk

Siddeplads 349,-

Ståplads inkl. rød løber 549,-