Håndbold - EM Kvalifikation

Tirsdag, 29. januar 2019

Verdensmestrene vender tilbage til Royal Arena

Guldstøvet har kun lige lagt sig, før københavnerne igen kan få glæden af et gensyn med de danske verdensmestre. Det sker, når det danske herrelandshold til april vender tilbage til Royal Arena.

Den helt store guldfest blev åbnet med et brag, da Danmarks herrelandshold den 10. januar spillede VM-åbningskamp i Royal Arena. Og lang tid inden, VM startede, var opgøret mellem Danmark og Chile udsolgt, ligesom der var lang venteliste til kampen.

Det er derfor med stor glæde, at Dansk Håndbold Forbund kan offentliggøre, at verdensmestrene vender tilbage til Royal Arena, så danske håndboldfans endnu en gang får mulighed for at sikre sig adgang til håndbold i verdensklasse i den nye multiarena i København.

Sammen med det færøske håndboldforbund arrangerer Dansk Håndbold Forbund et dobbelt EM-kvalifikationsarrangement lørdag den 13. april, hvor Færøerne møder Ukraine klokken 17.45, og derefter tager Danmark imod Montenegro klokken 20.15.

Baggrunden for dobbeltopgøret er, at Færøerne ikke har fået godkendt deres spillehal hjemme på de nordatlantiske øer af det europæiske håndboldforbund, hvorfor de også spillede deres første hjemmekamp i EM-kvalifikationen mod Danmark i Skjern. Da færingerne nu står over for deres næste hjemmekamp, har det danske og det færøske forbund skabt rammerne for en transatlantisk håndboldfest med de to EM-kvalifikationskampe. Billetten giver med andre ord adgang til to kampe i stedet for en.

Billetsalget til dobbeltarrangementet starter i midten af februar.