Harry Styles

Torsdag, 8. juni 2017

HARRY STYLES ”LIVE ON TOUR”
UDVIDER VERDENSTURNEEN I 2018
ROYAL ARENA 19. MARTS 2018

Grundet overvældende efterspørgsel har Harry Styles tilføjet 56 nye koncertdatoer i 2018 til sin udsolgte verdensturné. De nye datoer begynder i marts 2018 i Basel, Schweiz og afslutter i Los Angeles, CA i juli.
På de nye shows vil Kacey Musgraves spille support i U.S. og Canada, Warpaint i Asien og Leon Bridges i Sydamerika og Mexico. Special guests til de europæiske datoer vil blive annonceret inden længe.

Den første del af Harry Styles Live On Tour som udsolgte på rekordtid, begynder til september 2017, hvor han besøger intime spillesteder verden over, og har MUNA med som support.

Harry Styles’ selvbetitlede debutalbum udkom 12. maj og strøg til tops på hitlisterne verden over.

I USA toppede Billboards top 200 albumliste med over 230.000 ækvivalente album enheder solgt, og 193.000 traditionelle albums, og skabt historie som den bedst-sælgende debutuge for en britisk mandlig kunstners første fulde album, siden Nielsen Music begyndte at spore salget i 1991. Den amerikanske rekord-debut kommer i hælene på Harrys massive internationale succes, hvor albummet gik ind på hitlisterne som nr. 1 i 55 lande, herunder USA, U.K., Irland, Canada, Australien, Spanien, Mexico, Brasilien, Holland, Belgien, Polen og tværs over Latinamerika, Sydøstasien og Mellemøsten.

Billetpriser: 350,- / 420,- / 520,- / 570 kr. + gebyr
Det officielle billetsalg starter fredag 16. juni kl. 09.00 på livenation.dk og ticketmaster.dk

Billetsalget til ”Invitations-presalet” starter onsdag 14. juni kl. 09.00 (max. 4 billetter per kode).
Registrer dig til ”Invitations-presalet” på https://harrystyleseurope.ontouraccess.com/
Registreringslinket er aktivt nu og indtil søndag 11. juni kl. 22.00 (venligst bemærk, at registrering ikke garanterer presale-køb. Se herunder).

Harry Styles Live On Tour er tilbage i endnu større venues og endnu flere byer i 2018!
Der vil blive stor efterspørgsel på billetter. Derfor vil et særligt ”invitations-presale” sikre, at kun Harrys fans får adgang til billetter. Registreringen til Harry Styles Live On Tour invitations-presale slutter søndag 11. juni, kl. 23.00

Bemærk: Registrering garanterer ikke, at du modtager en kode. De fans, der har held til at registrere sig, vil deltage i lodtrækning om en kode. Selvom du modtager en unik kode, er du ikke automatisk garanteret billetter, de vil blive solgt efter først-til-mølle princippet.

Klik her for nogle tips, der hjælper med at besvare eventuelle spørgsmål http://listings.ticketmaster.co.uk/hslanguage