Jada

Tirsdag, 9. november 2021

JADA
ROYAL ARENA
FREDAG 11. NOVEMBER 2022

Jada er uden tvivl en af Danmarks mest nærværende popstjerner, med et ry for at levere nogle af de bedste liveoplevelser. Og så har hun for længst tryllebundet både de danske og udenlandske anmeldere, medier og fans med sit personlige og ærlige univers – et univers der bryder med de klassiske rammer, og som er med til at skubbe til både grænser, genrer og tendenser. Hun er blevet et ikon, specielt for den unge generation af kvinder. Med sine kæmpe popballader og soulet r&b viser hun os en befriende sårbarhed, samtidig med at hun udstråler en lige så befriende og smittende selvsikkerhed.

Fredag den 11. november 2022 spiller Jada sit største headliner show nogensinde. Royal Arena vil danne rammen om koncerten, og Jada inviterer med sin store stemme og bløde popmusik indenfor i et fællesskab, hvor der er plads til alle.

"At jeg skal spille i Royal Arena er en vild ting som jeg er helt oppe at køre over! Jeg glæder mig bare til at samle hele mit hold, og der mener jeg HELE mit hold, alle de tusind vi er og lave den største aften sammen. At jeg skal spille et så gigantisk sted som Royal Arena er muligt fordi jeg har verdens bedste fans, verdens bedste hold. Og min plan er at takke dem og fejre hvor langt vi er kommet sammen ved at give dem en oplevelse den aften, som vi aldrig vil glemme!!" - Jada

 

Billetpriser: PL1: 375,- // PL1 (stå): 375,- // PL2: 325,- // PL3: 275 kr. + gebyr

Det officielle billetsalg starter fredag 12. november kl. 10.00 via luger.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk

Live Nation / Luger presale: onsdag 10. november kl. 10.00 (48 timer)

 

Om Jada:

Den nu 28-årige Jada med det borgerlige navn Emilie Molsted Nørgaard har på rekordtid sunget sig ind i hjerterne på danskerne. Hun brød igennem med singlen ’Keep Cool’ og den dertilhørende smukke og æstetiske musikvideo, og singlen ’Lonely’ bragede igennem som P3s ugens uundgåelige. I 2019 høstede hun priser ved både P3 Guld, Carl Prisen og Steppeulven, og samme sommer udsendte hun sit længeventede debutalbum ’I Cry a Lot’ til store roser i det danske anmelderkorps.

I efteråret 2019 rørte og bevægede Jada seerne på DR3 med den gribende dokumentar ’Jada – lillebitte kæmpestor’. I oktober samme år hun den fornemme pris ’årets nye livenavn’ ved Danish Music Awards.

I 2020 blev vi forkælet med to kæmpe tracks fra Jadas hånd: singlen ’Nudes’, der centrerer sig omkring emner som; skam, oprejsning og sårbare følelser, og singlen ’On Me’.

Jada ryddede bordet ved P3 Guld 2020, og vandt både P3 Lytterhittet og P3 Prisen, og skrev sig dermed i historiebøgerne. Hun er nemlig den første kunstner der nogensinde har vundet alle tre P3 Guld-priser!!

Jada varsler i efteråret 2021 mere ny musik, og fortsætter derved sit nye kapitel, der følger op på det seneste år, hvor hun står med ikke mindre end 14 priser på hylden og kigger frem imod et 2022, der igen understreger hendes fantastiske rejse, båret af mod, hårdt arbejde, ærlighed og ikke mindst et usædvanligt talent, der kan tage Jada hele vejen udover Danmarks grænser.