JEFF LYNNE’S ELO

Mandag, 13. november 2017

JEFF LYNNE’S ELO
“LIVE 2018”
ROYAL ARENA
16. SEPTEMBER

Oven på deres triumferende shows i Oberhausen, Amsterdam og Zürich i 2016, annoncerer Jeff Lynne’s ELO i dag, at de returnerer til Europa med en række shows i 2018. Ved de nyligt offentliggjorte shows kan man opleve det legendariske band spille 19 datoer gennem kontinentet til september og oktober, deriblandt i Royal Arena søndag den 16. september.

Billetsalget starter mandag 20. november kl. 10.00 via livenation.dk

Selv udtaler Jeff:

 -Vores publikummer er fantastiske. Det er som om, de er en del af bandet. Vi kan ikke vente med at spille for dem igen.”

Mere populær end nogensinde, har Jeff Lynne’s ELO altid været kendt for deres episke live shows og distinkte stil, der på en formfuldendt og innovativ måde kombinerer rock, pop og klassisk musik. ELO har haft 26 UK Top 40 singler, hvilket gør Lynne’s produktioner til noget af det mest genkendelige musik gennem de sidste fyrre år, og har medvirket til et salg på  mere end 50 millioner albums verden over.

Det fantastiske Wembley Stadium show i juni måned i år (2017) er blevet foreviget på live DVD'en ”Wembley Or Bust”, der udkommer 17. november. På ”Wembley Or Bust” kan man opleve Jeff og hans bemærkelsesværdige musikalske ensemble fylde Wembley Stadium med et af de største rock & roll shows gennem tiden, komplet med klokker, fløjter og rumskibe foran et publikum på 60.000 mennesker.

I vid udstrækning er Jeff Lynne anerkendt som en af de største pladeproducere i musikhistorien. Han var co-founder og medlem af The Traveling Wilburys sammen med Bob Dylan, Roy Orbison, George Harrison og Tom Petty, ligesom han har produceret og samarbejdet med nogle af musikverdenens største navne, inklusive The Beatles, Paul McCartney, Ringo Star, og for nylig Bryan Adams.

www.jefflynneselo.com

Billetter
Billetpriser: PL1 810,- / PL2 650,- / PL3 550,- / PL4 450 kr. + gebyr (fuldt siddende)
Billetsalget starter mandag 20. november kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Der vil være presale for Jyske Bank kunder fra torsdag 16. november kl. 10.00 (23 timer). Læs mere på jyskebank.dk/musikken.