Judas Priest - Special Guest: Megadeth

Fredag, 15. december 2017

JUDAS PRIEST vender tilbage til Danmark og indtager Royal Arena 10. juni 2018
Med sig har de MEGADETH.

Judas Priest er uden tvivl blandt de udvalgte få, der var med til at skabe heavy metal tilbage i starten af 70’erne og de er stadig blandt genrens mest ikoniske og vigtigste navne. De toppede BILLBOARD  HOT 200 med deres seneste album fra 2014 og modtog en Grammy for bedste ”metal performance” i 2010. Til næste år udgiver de nyt album og spiller koncerter verden over. Det kommende album har fået titlen ”Firepower”. Bandet har samarbejdet med bl.a Andy Sneap, Tom Allom og Mike Exeter på de nye indspilninger de seneste måneder. Frontmand Rob Halford udtaler:

"It's great. This is what PRIEST lives for. We're a hard-working metal band still making the metal forty-odd years later, thanks to our glorious metal fans around the world.”

Så med et nyt album og et imponerende bagkatalog i ryggen får fans mulighed for at få en ultimativ heavy metal oplevelse med Judas Priest nok en gang!

Special guests er MEGADETH, der for de fleste ikke behøver introduktion. Altid aktive Dave Mustaine vender atter tilbage til Danmark efter MEGADETH solgte Store VEGA ud i sommer. De genreskabende amerikanere er et stærkt match, når to af metalscenens ypperste navne gør på scenen i Royal Arena 10. juni 2018.

Billetpriser: 370,- / 470,- / 550 kr. + gebyr

Billetsalget starter mandag 18. december kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk