Kashmir

Tirsdag, 1. oktober 2019

8/4-2020 - meddelelse fra arrangøren:

Kære billetkøber.

De to koncerter med Kashmir i Royal Arena er blevet udskudt til 2021 henholdsvis d. 28. + 29. maj 2021 (datoer opdateret 24/4-2020). Bandet har følgende besked:

Kære venner og trofaste fans. 
 
Det er med stor sorg og tungt hjerte, at vi må give jer følgende informationer. 

Efter mandagens udmelding fra Statsministeren og for at passe på alle, både jer og os, er de shows, vi skulle have spillet i 2020, udskudt til 2021. Så snart vi ved noget mere specifikt angående de nye datoer, informerer vi jer med det samme. For de af jer, som allerede har købt billet til koncerterne i 2020, vil Ticketmaster række ud til jer, når de nye datoer ligger klar. 

I de seneste måneder har vi alle fire været fyldt med glæde og spænding, og den helt rigtige mængde frygt, bare ved tanken om at skulle stå foran jer alle sammen og gøre det, vi er bedst til. Og nu… de antiklimatiske følelser er altoverskyggende! Vi vender tilbage i 2021 stærkere end nogensinde!!
 
Verden er et mærkeligt og farligt sted at leve lige nu, i tider som disse må vi alle gøre vores og stå sammen – på sikker afstand.
 

Dear ticket holder

The two shows with Kashmir in Royal Arena have been rescheduled for 2021. 
The band states as follows:

Dear friends and loyal fans
 
It is with great sadness and heavy hearts, that we relay this information. 
 
Due to the announcement from our Prime Minister Monday night, and for the safety of everyone, yours as well as ours, the shows we were meant to play in 2020, will be moved to 2021. As soon as we know any specifics regarding new dates, we will inform you straight away. For those of you who purchased tickets for the 2020 shows, Ticketmaster will reach out to you when rescheduled dates are ready.
 
These past few months, the four of us have been filled with joy and excitement, and just the right amount of fear, by the very thought of standing in front of you, doing what we were meant to do. And now… you can cut the anti-climatic feelings with a knife! We will return in 2021, stronger than ever!!
 
The world is a strange and dangerous place to live in right now, in times like these we must all do our part, and stand together, at a safe distance.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Efter fem års fravær spiller det ikoniske band  i Royal Arena d. 29. maj 2020

Da Kashmir for fem år siden gik i selvvalgt dvale for at gøre plads til nye musikalske og kunstneriske soloprojekter, efterlod et af Danmarks største og mest markante bands, et massivt tomrum for mange musikelskere.

Igennem deres prisvindende karriere har Kasper Eistrup, Mads Tunebjerg, Asger Techau og Henrik Lindstrand, i fælleskab, formået at skabe et legendarisk bagkatalog og et unikt bånd til en fanskare, der har taget bandet til sig, som var de familie.

Om bandet skulle genopstå har været uvist, så når Kashmir nu vælger at bryde stilheden med koncert-annoncering, bliver det en, måske flygtig, chance for at se et af landets igennem tiderne vigtigste bands i rette element og genopleve de klassiske sange, der for mange udgjorde soundtracket til 90´ernes og 00´ernes ungdom.

”Hvis Kashmir nogensinde skulle vende tilbage, skulle tiden være til det, og det er den nu. De seneste år har vi oplevet en rørende efterspørgsel fra vores fans, og det har skubbet til vores egen lyst i en sådan grad, at vi nu er klar til at gå på scenen som Kashmir igen. Da vi valgte at holde pause på ubestemt tid, gjorde vi det uden at markere beslutningen, og vi skylder både os selv, og i særdeleshed vores publikum at fejre vores fælleskab, og det vi har opbygget sammen”, fortæller forsanger, Kasper Eistrup.

”Vi ønsker at give alle en dejlig oplevelse med en rejse igennem hele Kashmir-kataloget. Vi kaster mere ind i kampen for det ultimative show, end vi nogensinde har gjort. Det pirrer mig, at vi aldrig har arbejdet med en produktion af dette omfang. Det bliver spændende at prøve kræfter med og vi håber det bliver nogle fantastiske oplevelser”, siger Kasper Eistrup.

 

Kashmir rammer Royal Arena, København fredag d. 29. Maj 2020.

Billetter kan købes fra den 4. oktober kl 10.00 på Ticketmaster.dk