MARCUS & MARTINUS

Søndag, 16. oktober 2016

MARCUS & MARTINUS
LØRDAG 18. MARTS KL. 19.00

Marcus & Martinus – Norsk teen sensation erobrer Skandinavien 

Med en liste af meritter der kunne gøre enhver kunstner grøn af misundelse, har den norske pop-duo Marcus & Martinus opnået mere end mange gør gennem en hel karriere.

På bare lidt over et år, har tvillingerne toppet den officielle norske albumliste med deres platin-sælgende debutalbum "Hei" (som forblev på hitlisterne i 82 på hinanden følgende uger, og i top 10 af 66 af dem). De toppede endda også som nummer 2 på den officielle svenske hitliste (hvor albummet stadig ligger i top 10).

De har opnået platin og multi-platin status for deres singler "Elektrisk", "Girls" feat. Madcon (som gik #1 på Spotify i Norge), "Light It Up" og "Heartbeat", og de har indtil nu tæt på 120 millioner streams på Spotify!

M&M har solgt 400.000 billetter på tværs af de nordiske lande, herunder har de udsolgt store arenaer såsom Globen (x2), Liseberg og Gröna Lund i Sverige og Tivoli i Danmark, samt Oslo Spektrum (x2), og dertil kommer 30 separate udsolgte shows i Norge.

På deres erobring, har de ikke bare overtaget musikscenen, men er også på rette vej til at overtage internettet. Kontakten med deres fans, som kalder sig "MM'ers", er unik og meget speciel, hvilket disse tal viser: Med svimlende 500.000 følgere på Instagram, 50.000 på Facebook og over 400.000 følgere på YouTube, er M&M ved at etablere sig som "stjerner i URL" også.

At blive nomineret til de norske Grammys (Spellemann) sidste år var prikken over i'et, og satte rekorden for de yngste nominerede nogensinde!

Sideløbende med den ene succeshistorie efter den anden, er drengene vokset - i alder, som individer, og som brødre, men også sammen med deres fans, der er den vigtigste drivkraft for de unge tvillinger fra Trofors i Nordnorge.

Når deres første engelsksprogede album, "Together", rammer hylderne 4. november, begynder en ny æra i deres karriere. Og der er ikke noget, der tilsyneladende vil stoppe det tog Marcus & Martinus er stået på. 2017 vil helt sikkert være året for Marcus & Martinus, sammen med deres tusindvis af MM'ers.

Deres rejse fortsætter med Together Touren:

12. november, Oslo Spektrum, Norge
11. februar, Stockholm Globe, Stockholm, Sverige
10. marts, Scandinavium, Göteborg, Sverige
18. marts, Royal Arena, København, Danmark
25. marts, Sørmarka Arena, Stavanger, Norge

www.marcusandmartinus.com 

Billetpriser: 470,- / 420,- / 350 kr. + gebyr 
Billetsalget starter lørdag 22. oktober kl. 12.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk