MARCUS & MARTINUS

Lørdag, 14. oktober 2017

MARCUS & MARTINUS ”MOMENTS TOUR”
LØRDAG 10. FEBRUAR KL. 20.00 / ROYAL ARENA

Marcus & Martinus - et af tidens største teenageacts og skandinavisk popfænomen - har udsolgt arenaer over hele Norden. Danmark er ikke nogen undtagelse, når det kommer til udsolgte huse og begejstrede fans.

Fans har spekuleret i månedsvis, og for nyligt annoncerede Marcus & Martinus endelig datoen for offentliggørelsen af deres nye album ”Moments”, som udkommer den 17. november. Den første single ”Make You Believe In Love” er produceret af Red One og er allerede ude – lyt til den her: https://sonymusic.lnk.to/MakeYouBelieveInLove

- ”Moments” handler ikke om at se sig tilbage, men om nuet. Den handler om alle de øjeblikke, vi oplever på denne fantastiske rejse. Det er som at leve i et eventyr fuld af øjeblikke, fortæller Marcus, og Martinus tilføjer:

- Det er ikke kun, når vi spiller i kæmpe arenaer foran tusinder af fans, men for eksempel også min brors latter, når jeg fortæller en joke og de oplevelser, vi har sammen, når vi rejser. De øjeblikke, når vi møder vores fans og ser deres glade ansigter. Vi håber at få mange flere af den slags øjeblikke næste år.

”Moments” handler derudover om at vokse op – både personligt og musikalsk. På det kommende album udvider Marcus & Martinus deres musikalske univers og udforsker flere musikalske udtryk. Gennem arbejdet med nogle af branchens mest kreative og innovative sangskrivere og producere, beviser Marcus & Martinus, at de er på vej til at blive en dominerede faktor indenfor popmusik.

Singlen ”Make You Believe In Love”, er produceret af Red One – en af de mest succesfulde producere i verden, der har haft globale hits med superstjerner som Lady Gaga, Jason Derulo, One Direction, Nicki Minaj, Jennifer Lopez og Pitbull.

- Jeg prøver altid at skrive positive sange, der får mennesker verden rundt til at føle sig godt tilpas. Og denne her er ingen undtagelse, det er en fejring af kærlighed!, siger Red One om sangen.

Om Marcus & Martinus

Marcus & Martinus er Norges største teenageartister og et Skandinavisk popfænomen, der ikke har set dets lige i flere år. Tvillingerne fra Nordnorge var blot 10 år gamle, da de i 2012 vandt Norges Eurovision Jr. med sangen ”To dråper vann” – og det var starten på deres karriere.

Med debutalbummet ”Hei” og hittet ”Plystre på deg” erobrede de hitlisterne i 2015. Hitparaden fortsatte med ”Elektrisk” feat. Katastrofe og gjorde drengene til de yngste norske artister, der nogensinde har modtaget platin baseret på streams. ”Elektrisk” blev Norges mest sete musikvideo på YouTube i 2015, og med 75 millioner views er den stadig den mest sete norsksprogede musikvideo til dato. Marcus & Martinus toppede derudover året af med at blive nomineret til 3 Spellemann-priser (den norske Grammy) som de yngste nogensinde.

2016 var både et vigtigt og hektisk år for drengene; De udgav deres første engelsksprogede album ”Together”, samt biografien ”Vår Historie”. De fyldte Oslo Spektrum to gange (kapacitet ca 10.000) og vandt den ansete ”Årets Spellemann” (årets musikere) – en pris Kygo vandt året før. De vandt også ”Artist of the Year” ved både Norges og Sveriges Nickelodeon Kid’s Choice Awards. Drengenes ”Together Tour” – deres første stadion tour – blev booket til spillesteder med plads til 10.000-16.000 tilskuere i Stockholm, København, Helsinki og andre byer, og blev udsolgt i løbet af få minutter.

Marcus & Martinus er blevet ekstremt populære på de sociale medier, med mere end 1 million følgere på Instagram, 2,9 millioner fans på Musical.ly og mere end en million subscribers på YouTube/Vevo.

I det hele taget har Marcus & Martinus’ popularitet nået nye højder både i- og udenfor Norden, og vi glæder os rigtig meget til igen at kunne præsentere de to norske superstjerner i Danmark.
 
Billetinformation:

Alle billetkategorier er siddende på nær GC (Golden circle), som er ståpladser, hvor der er aldersgrænse på 12 år.
Det er ikke muligt at købe mere end 10 billetter per ekspedition.
PL1 650,- / GC (Golden circle +12 år) 550,- / PL2 550,- / PL3 470,- / PL4 420,- / PL5 370 kr. + gebyr

Billetsalget starter lørdag 21. oktober kl. 12.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Der vil være presale for Jyske Bank kunder fra torsdag 19. oktober kl. 09.00 (48 timer). Læs mere på jyskebank.dk/musikken