Michael McIntyre - ny dato

Torsdag, 7. februar 2019

Ny dato: Michael McIntyre i Royal Arena rykkes grundet sygdom

På grund af en ualmindeligt hård omgang influenza er Michael McIntyre desværre nødsaget til at rykke datoen for sit show i Royal Arena på søndag 10. februar. Showet vil i stedet finde sted fredag 3. maj.

Det er umiskendeligt influenzasæson i disse dage, og det er med stor beklagelse, at showet med Michael McIntyre 10. februar må rykkes til anden dato grundet sygdom. Michael McIntyre er desværre ramt så hårdt af influenza, at han har været nødsaget til at rykke alle sine optrædener denne uge. Showet i Royal Arena rykkes derfor til fredag 3. maj, hvor en frisk og veloplagt McIntyre kan opleves med hans nye show.

Michael McIntyre er ikke kun den største komiker i Storbritannien - han er en af de største i verden. Hans sidste tour Happy & Glorious solgte over 400.000 billetter, og hans turné fra 2015 indbragte ham de prestigefyldte nøgler til The O2, for hans imponerende 28 shows i den legendariske arena – flere end navne som Take That, One Direction og Prince.

Hans Showtime-tour var den bedst sælgende comedy-tour i 2012, og inkluderede en rekordslående residency i Londons O2 med intet mindre end ti aftener i træk, en tangering af superstjernen Rihannas rekord fra 2011.

De seneste par år har været exceptionelle for Michael McIntyre. I 2013 optrådte han i hele verden for udsolgte arenaer i Sydafrika, Dubai, Australien, New Zealand og Singapore. Hans show i Johannesburg var det største comedyshow i Afrika nogensinde, og hans shows i Dubai vandt en Time Out Best Night Out Award. I 2019 peger han fødderne mod verdens arenaer med turnéen Big World Tour.

 *Billetterne købt til 10. februar er fortsat gyldige og kan benyttes til den nye dato fredag 3. maj

*Kunder der har købt billetter, men er forhindret i at se showet 3. maj, kan få refunderet sine billetter via Ticketmaster

 

MICHAEL MCINTYRE – BIG WORLD TOUR
ROYAL ARENA, KØBENHAVN – FREDAG 3. MAJ
BILLETSALG: TICKETMASTER.DK