Mumford & Sons

Torsdag, 4. oktober 2018

MUMFORD & SONS ’DELTA TOUR 2019’

ROYAL ARENA - FREDAG 17. MAJ

 

MUMFORD & SONS ANNONCERER DELTA TOUR - ET BANEBRYDENDE NYT SHOW ’IN THE ROUND’

MERE END 800.000 BILLETTER TIL EN STOR ARENA-VERDENSTURNÉ PÅ 60 DATOER , HERIBLANDT I ROYAL ARENA GÅR I SALG FREDAG D. 12. OKTOBER KL. 09.00

BANDETS FJERDE ALBUM ”DELTA” UDKOMMER 16. NOVEMBER

 

 

Mumford & Sons er begejstrede over at kunne annoncere deres store arena-verdenstour i forbindelse med udgivelsen af deres fjerde album, Delta.

Ikke mindre end 855.000 billetter til 60 datoer sættes i salg fra fredag 12. oktober og varsler bandets største tour siden de blev dannet for ti år siden, hvor de vil optræde på en ny banebrydende scene i midten af salen.

Touren med 60 datoer begynder i Dublin i 3 Arena som også bliver til en album release party den 16. november, og strækker sig til Stockholms Ericsson Globe Arena den 21. maj. Det seks måneder lange stræk fører bandet igennem Storbritannien efterfulgt af et kort stop i USA og Canada forud for julen. Til januar tager de til Australien og New Zealand, før de kommer tilbage til USA for en mere omfattende række af shows og afsluttes med 16 datoer i Europa.

Delta verdenstouren vil inkludere en aften på Londons O2 Arena den 29. november og deres debut i New Yorks Madison Square Garden 10. december. Support i UK og US (2018 datoerne) er pragtfulde Maggie Rogers, og den uforlignelige Michael Kiwanuka vil spille support i Australien.

Introduceret af de hektiske, vedholdende rytmer fra første-singlen ’Guiding Light’, er det et forholdsvis eksperimenterende album, der ubesværet forener intimiteten og jubilancen fra bandets to første plader med omfanget og stadionstørrelsen af 2015's Wilder Mind. Det blev produceret af Paul Epworth i London.

Lyt til den nye single Guiding Light HER

(https://www.youtube.com/watch?v=qHsEwQvnGOE)

 

Billetpriser: PL1 570.- / PL1U stå 570,- / PL2 kr. 520,- / PL3 470 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 12. oktober kl. 09.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Der vil være presale for Live Nation Danmarks nyhedsbrevsmodtagere fra onsdag 10. oktober kl. 09.00 og 24 timer frem.

(OBS: Hvis man ikke allerede på nuværende tidspunkt er modtager af nyhedsbrevet kan der gå op til en uge før nye profiler er synkroniseret, og tilgængelige i vores nationale nyhedsbrevsdatabase. Det er altså først når profiler er aktive i denne database, at de vil modtage vores nyhedsbrev og ligeså muligheden for presale. Tilmelding via livenation.dk)