Nicki Minaj & Future

Mandag, 11. juni 2018

De globale hip-hop-ikoner Nicki Minaj og Future annoncerer i dag, at de rammer landevejen sammen for første gang på deres NickiHndrxx tour. Duoen kommer forbi Royal Arena d. 1. marts 2019.

NickiHndrxx touren bliver en ”must see” for fans af de to hitmagere, der dominerer de moderne hip-hop og mainstream hitlister. De to multi-award-vindende artister er også kendt for deres højenergiske optrædener med deres chart-toppende hits. Det bliver brandvarmt når de to rammer scenen sammen på deres massive fælles tour. Den store turné lander i 50 byer på tværs af Nordamerika (produceret af Live Nation) og Europa, med start 21. september i Baltimore, MD. Det inkluderer stop i store markeder og ikoniske venues i Toronto, New York, Los Angeles, München, Paris, London med flere.
 
Future opretholder stadig sin ubrydelige hot streak, i form af at executive producer og kurator på Superfly Official Soundtrack Albummet, samt at medproducere Superfly filmen. Den trendsættende rap superstjerne fra Atlanta er i gang med at lave ny musik som udkommer snarest.

Minaj gør klar til at udgive sit længeventede fjerde fuld-længde album ”Queen” som udkommer 10. august.

Billetpriser: PL1 550,- / PL2U 470,-  (ståpladser), PL2 470,- (siddepladser) / PL3 370,- / PL4 320 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 15. juni kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Der vil være presale for Jyske  Bank kunder fra torsdag 14. juni kl. 09.00 og 24 timer frem. Læs mere på www.jyskebank.dk/musikken