Ny portion billetter i salg til herre-VM i januar

Tirsdag, 5. juni 2018

Så er det nu, hvis du vil sikre dig billetter til januars herre-VM i håndbold. Den 2. juli bliver størstedelen af billetterne sat til salg.

Det er intet mindre end en regulær håndboldfest, som er i vente, når Danmark og Tyskland d. 10. januar 2019 slår dørene op for håndbold-VM i seks forskellige byer.

Hen over det sidste halve år er der løbende blevet sat billetter til salg til Håndboldherrernes kampe i Royal Arena i København og Jyske Bank Boxen i Herning, men d. 2. juli bliver langt de fleste af billetterne frigivet til sultne håndboldfans. Det er derfor nu, man skal slå til, hvis man vil være sikker på at opleve håndbold i verdensklasse på hjemmebane til januar.

Når billetterne d. 2. juli bliver sat til salg, vil programmet for både den indledende runde og også Danmarks spilledage i mellemrunden – hvis de når så langt – ligge fast. Dermed kan man altså være sikker på at få billetter til Danmarks spilledage i både gruppespillet og mellemrunden, når man køber efter d. 2. juli.

VM bliver skudt i gang torsdag d. 10. januar i Mercedes Benz Arena i Berlin, hvor Tyskland spiller åbningskampen. Samme dag spiller Håndboldherrerne deres første kamp i Royal Arena i København. Derefter flytter Håndboldherrerne til Herning, hvor de spiller deres kampe i Jyske Bank Boxen d. 12., 14., 15. og 17. januar. Hvis herrerne spiller sig videre til mellemrunden, er der kampe d. 19., 21. og 23. januar ligeledes i Jyske Bank Boxen i Herning.

Semifinalerne bliver spillet i Hamborg i Barclaycard Arena, mens bronzekampen og finalen bliver spillet i Jyske Bank Boxen i Herning. Billetter til VM er i salg via www.handball19.com i samarbejde med Ticketmaster i Danmark og CTS Eventim i Tyskland.

VM-kampene bliver spillet i Herning og København i Danmark, hvor Sport Event Denmark er partner, samt Hamburg, Berlin, Köln og München i Tyskland.