Post Malone

Tirsdag, 9. oktober 2018

POST MALONE

ROYAL ARENA

LØRDAG 2. MARTS 2019

 

POST MALONE DRAGER UD PÅ SIN FØRSTE EUROPÆISKE ARENA TOUR I 2019

BILLETTERNE GÅR I SALG FREDAG D. 12. OKTOBER 2018 VIA WWW.LIVENATION.DK

 

SE DEN NYE VIDEO TIL ’BETTER NOW’ HER

 

 

En af verdens mest populære og storhittende artister, Post Malone, har spillet for udsolgte huse, hver gang han har besøgt Danmark – senest leverede han et fantastisk show på dette års Smukfest. Nu kommer han tilbage til Danmark for at spille sin hidtil største headline koncert i Royal Arena lørdag d. 2. marts. 

Den banebrydende, multiplatin-sælgende artist fra Dallas, TX, fortsætter med at dominere globalt ved at tage til Europa næste år på en altomfattende headline turné. Superstjernen vil indtage arenaer over hele Europa, og tage sit storhittende andet fuld-længde album, beerbongs & bentleys [Republic Records] med over Atlanten. Billetsalget starter d.12. oktober. Køb billetterne her.

Om Post Malone

Post Malone blander forskellige genrer sammen i sit eget lydunivers som både giver en rus og en opløftende følelse. Hans RIAA platincertificerede debutalbum, Stoney, førte for første gang den genre-vridende artist fra Dallas, Texas til top 10 på Billboard 200 og gav ham hans første #1 på R&B/ Hip-Hop album-charten. Samtidig tog han titlen som #1 debuterende Hip Hop Artist i 2016. I 2018 debuterede hans andet album, beerbongs & bentleys, som #1 på Billboard Top 200 og opnåede en af de største uger nogensinde i forhold til streams. Derudover, chartede Post med ni sange i Top 20 på Hot 100-listen og havde flest sange i Top 20 på Hot 100. Yderligere, slog han også rekorden for at have flest sange i Top 40 på samme tid med i alt 14 sange på charten samtidig. Indtil videre har Post Malone kun spillet udsolgte koncerter i Danmark - senest på Smukfest i august 2018, hvor han bl.a. scorede fem ud af seks stjerner i en anmeldelse på Soundvenue.com.

 

Billetpriser: PL1 610.- / PL2 570,- / PL3U (stå) kr. 450,- / PL4 395,- / PL5 270 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 12. oktober kl. 09.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Der vil være presale for Jyske Bank kunder og Live Nation Danmarks nyhedsbrevsmodtagere fra torsdag 11. oktober kl. 09.00 og 23 timer frem. Læs mere på jyskebank.dk/musikken

(OBS: Hvis man ikke allerede på nuværende tidspunkt er modtager af nyhedsbrevet kan der gå op til en uge før nye profiler er synkroniseret, og tilgængelige i vores nationale nyhedsbrevsdatabase. Det er altså først når profiler er aktive i denne database, at de vil modtage vores nyhedsbrev og ligeså muligheden for presale. Tilmelding via livenation.dk)