Saveus

Fredag, 28. januar 2022

LIVE-FÆNOMENET SAVEUS ANNONCERER KARRIERENS HIDTIL STØRSTE HEADLINER SHOW

Til november 2022 rammer Saveus endnu en musikalsk milepæl, når han gæster Royal Arena. Nyheden lander samtidig med udgivelsen af tredje single, ’Dark Vibrations’, fra det kommende Saveus-album ’Rainman’.

På blot 12 timer var samtlige billetter revet væk i Aarhus, og i løbet af få dage fulgte de tre andre shows. I alt skulle fire store spillesteder i landets fire største byer have markeret Saveus’ længeventede comeback til den danske livescene. Sådan blev det som bekendt ikke. Men selvfølgelig slutter historien ikke her.

For trods et slag, der vil sende selv den mest erfarne kæmpe i gulvet, rejser Saveus sig på ny, når han med sit band gør klar til at overvinde 2022 og indtage blandt andet Royal Arena:

”Da alt blev aflyst, var jeg fuldstændig destrueret indeni. Det er på scenen, jeg føler og ved, at jeg og bandet gør en forskel, når vi møder vores publikum. Alt det, vi havde bygget op og glædet os til, blev bare revet væk. Men nu gør vi det! Og vi kommer tilbage større og vildere end nogensinde – med tro på fremtiden, fællesskabet og musik, der igen kan forene os alle sammen,” fortæller Martin Hedegaard.

De to seneste udgivelser, gospelhymnen, ’Church Full of Bad Men’, og den intense, hårdtslående ’Bloodmoney’, vidner om, at Saveus er tilbage i storform – og der er mere på vej!

Fredag den 28. januar udsendes singlen ’Dark Vibrations’ – endnu en medrivende sang, der kræver lytterens fulde opmærksomhed, og som i den grad varmer op til hvad der bliver Saveus’ andet album og opfølger til ’Neuro’ fra 2018, hvor Saveus indtog Roskilde Festivals Orange Scene med hits som ’Ready To Die’, ’Everchanging’, ’Himalaya’ og ’Levitate Me’.

Både form og ny musik blev testet foran et yderst opmærksomt og indlevet publikum, da Saveus spillede på SPOT Festival i Aarhus i september måned. GAFFA kvitterede med topkarakter – 6 stjerner! – og ordene:

”Den totale symbiose mellem kunstner og publikum – amen!”

Billetterne til koncerten i Royal Arena går i salg via pre-sale i Saveus’ nyhedsbrev (tilmeld her) samt det officielle billetsalg, som starter tirsdag den 1. februar kl. 10.00.

 

SAVEUS LIVE – EFTERÅR 2022

Lørdag d. 12.11.2022: Royal Arena