Scorpions

Fredag, 2. september 2022

SCORPIONS

‘ROCK BELIEVER WORLD TOUR

ROYAL ARENA

12. JUNI 2023

SCORPIONS ER AKTUELLE MED SENESTE STUDIEALBUM “ROCK BELIEVER” & FORTSÆTTER TOUREN I 2023, SOM BRINGER DEM TIL KØBENHAVN TIL JUNI.

I februar i år udgav det legendariske rockband SCORPIONS deres 19. studiealbum "Rock Believer" der blev efterfulgt af en verdensturné. Under pandemien trak bandet sig tilbage til studiet i deres tyske hjemby, Hannover og begyndte at arbejde på nye sange. For første gang færdiggjorde Ex-Mötorhead-trommeslageren Mikkey Dee den legendariske SCORPIONS hårde rock-lyd. "Albummet er skrevet og indspillet i Scorpions DNA med kerne Schenker/Meine kompositioner", siger frontmand Klaus Meine og forklarer, hvorfor de nye sange er lige så friske og kraftfulde som deres 80'er albums: "Vi indspillede albummet som et band live, i ét rum, som vi gjorde tilbage i 80'erne. Vi kan ikke vente med at komme i gang og endelig spille for vores fans igen." Lyden har en energi og kompromisløs kvalitet, som et adrenalinsus, og efterlader ingen tvivl om hvilken slags power rocklegenderne vil levere live. "Rock Believer" udkom den 11. februar 2022, men den første single var nummeret "Peacemaker" som bandet udsendte i oktober 2021.

2022 er i sandhed et meget specielt år: For præcis 50 år siden, den 22. januar 1972, udgav SCORPIONS deres spektakulære debut og startede deres internationale karriere. Endnu en milepæl og endnu en grund til at fejre med deres fans rundt om i verden:

SCORPIONS’ "Rock Believer World Tour" er netop vendt tilbage til USA, men fra maj 2023 krydser de igen Atlanten og vender tilbage og spiller koncerter i Europa.

SCORPIONS er Tysklands nummer ét rockband og et af de vigtigste rockbands i de sidste årtier. Til dato har SCORPIONS solgt over 120 millioner plader, spillet over 5000 koncerter og skabt en tidløs klassiker med deres legendariske single "Wind Of Change", der har domineret hitlisterne verden over. Utallige priser, en stjerne på Hollywood Rock Walk of Fame og andre hitsingler som "Rock You Like A Hurricane""Still Loving You" og mange flere fulgte. Deres tidligere succeser understreger på imponerende vis den indflydelse, SCORPIONS har i rockverdenen. Det seneste album "Rock Believer" udkom som nævnt den 11. februar i år.

Lyt til “Rock Believer” her: https://scorpions.lnk.to/rockbeliever
Lyt til “The Best Live Songs” her: 
https://Scorpions.lnk.to/LiveOnTour

https://www.the-scorpions.com

 

Billetpriser: PL1 600,- / PL2 (Stå) 500,- / PL2 500,- / PL3 400 kr. + gebyr

Billetsalget starter onsdag 7. september kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Live Nation presale starter tirsdag 6. september kl. 10:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk