Slayer

Fredag, 11. maj 2018

SLAYER
+ SPECIAL GUESTS LAMB OF GOD, ANTHRAX & OBITUARY
ROYAL ARENA
3. DECEMBER

ENDEN ER NÆR! SLAYER SLUTTER AF MED EN SIDSTE VERDENSTURNÉ.

Slayer indtager ROYAL ARENA på Hannemans Allé 3. december sammen med Lamb Of God, Anthrax og Obituary.

Efter at have skabt noget af det mest brutale og aggressive ”helvede bryder løs”-musik nogensinde, været et af de fire bands, der definerede en hel musikgenre, og været dét band, de andre metalbands målte sig mod og prøvede at leve op til … efter næsten 37 år, 12 studiealbummer, adskillige live-optagelser, opsamlinger, live-videoer og to bokssæt, næsten 3.000 koncerter overalt i verden, utallige priser, deriblandt fem Grammy-nomineringer og to Grammy-priser, guldplader og andre hyldester … deres egen udstilling på Smithsonian Institute, hundredvis af magasinforsider, det tragiske tab af et stiftende bandmedlem og optræden i ”The Tonight Show” er tiden ved at rinde ud for Slayer – et af både denne og tidligere tiders allerstørste thrash/metal/punk-bands nogensinde.

Slayer offentliggør, at de drager ud på deres sidste internationale koncertturné for, at takke deres fans for al deres støtte gennem årene og for, at fylde de seneste tre et halvt årtier med gode stunder og uforglemmelige oplevelser. Derefter bliver bandet opløst.

Slayer tager ikke mindre end tre fantastiske bands med sig. Lamb Of God, Anthrax og Obituary vil sørge for en legendarisk opvarmningsfest. Man fristes næsten til at tænke tilbage på Clash Of The Titans turnéerne i start halvfemserne. Det bliver en aften i den ekstreme musiks tegn, man ikke skal gå glip af!
 

Billetpriser: PL1 550,- /  PL1U (stå) 550,- / PL2 450,- / PL3 350 kr + gebyr
Billetsalget starter onsdag 16. maj kl. 09.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk