Sting

Mandag, 23. maj 2022

STING: MY SONGS
DEN ANMELDERROSTE VERDENSTURNÉ TILFØJER NYE EUROPÆISKE DATOER INKLUSIVE
KØBENHAVN, FREDAG 21. OKTOBER 2022 I ROYAL ARENA

København 23. maj 2022: The Cherrytree Music Company og Live Nation præsenterer:

Vi er stolte af, at Stings populære My Songs verdensturné gæster København til efteråret. Inden vi inviterer Sting indenfor i Royal Arena fredag 21. oktober, kan hans mange danske fans glæde sig over hans udendørskoncert i Fængslet i Horsens fredag 24. juni. hvor der i skrivende stund er få billetter tilbage.

Stings My Songs er et sprudlende og dynamisk show, som er fyldt med Stings mest elskede sange, skrevet i løbet af den 17 x Grammy vinders langvarige karriere både med The Police og som solokunstner. Efter seks udsolgte aftener på London Palladium, blev My Songs hyldet som "en mesterklasse" af The Times; "Sting forbliver en ubestrideligt dygtig performer med et guldbelagt bagkatalog". En musikalsk rejse gennem tiden, hvor hits som ’Fields of Gold’, ’Shape of my Heart’, ’Roxanne’ og ’Demolition Man’ er med til at skabe et uforglemmeligt show. Fans kan også forvente at høre ’Englishman in New York’, ’Every Breath You Take’, ‘Roxanne’, ‘Message In A Bottle’ og mange flere. På touren vil Sting være akkompagneret af et elektrisk rock-ensemble. Special guest er Joe Sumner som er med på alle nyligt annoncerede datoer.

Medlemmer af Stings fanklub får mulighed for at købe billetter via et eksklusivt presale før det offentlige salg går i gang. Læs mere på www.sting.com.

Billetpriser: PL1 800,- / PL2 700,- / PL3 600- /, PL4 500,- / PL5 650 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 27. maj kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Fanklub presale starter tirsdag 24. maj kl. 10.00

Live Nation presale starter onsdag 25. maj kl. 10:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk