The Illusionists

Mandag, 20. august 2018

Efter en succesfuld periode med forestillinger på Broadway, i Londons West End og Asien kommer hittet nu til Europa: The Illusionists DIRECT FROM BROADWAY Europaturné 2019

Producerne bag The Illusionists: Direct from Broadway annoncerede i dag (20. august 2018) en kommende Europaturné i hælene på deres succesfulde forestillinger i New York, London og Asien. Efter teatersæsonen 2017-2018 har The Illusionists rekorden som den mest sælgende forestilling på en enkelt uge med opsætninger på Marquis Theatre og Neil Simon Theatre på Broadway, Shaftesbury Theatre i West End, Operahuset i Sydney, The Arts Centre i Melbourne og Auditorio Nacional i Mexico City.

Efter at have sat rekord rundt om i verden er Broadways bedst sælgende trylleshow nu klar til at fascinere publikum i Royal Arena i København d. 26.-28. april 2019.

I denne imponerende forestilling kan du opleve nogle af verdens dygtigste tryllekunstnere – mestertryllekunstneren Luís De Matos , bedrageren James More , den mindeværdige Enzo , udbryderkongen Andrew Basso , manipulatoren Yu Ho-Jin , opfinderen Kevin James samt forvandlingskunstnerne Sos og Victoria.

Millioner af mennesker verden over har overværet disse utrolige talenter, der tilsammen udgør forestillingen The Illusionists: Direct from Broadway . Som publikum overværer man tricks såsom tankelæsning, levitation og forsvindingsnumre. Forestillingen imponerer publikummer i alle aldre med nogle af de mest chokerende og forbløffende numre, der nogensinde er sat sammen på en scene.

“Syv gange Houdini ...” The Wrap (USA)

“Efter blot fem minutter er forestillingen alle pengene værd.”

Blackpool Gazette (UK)

“Det er som at se det umulige ske. The Illusionists leverer den fulde vare. ”

Nottingham Post (UK)

PUBLIKUM SIGER:

“Man tror ikke sine egne øjne! The Illusionists er fantastisk! Lige da forestillingen var slut, var hele familien klar til at købe billetter, så vi kunne se den en gang til. Og en gang til. Og en gang til! Vi var begejstrede og fuldstændig tryllebundet hele vejen igennem!” 5 stjerner ( anmeldelse af Lostkany)

“Jeg anbefaler helt klart forestillingen til alle, uanset alder. Den har det hele – komik, spænding og fantastisk magi.” 5 stjerner ( anmeldelse af Capealoha)

Billetter til The Illusionists: Direct from Broadway kan købes på Ticketmaster.dk

www.theillusionistslive.eu

Følg The Illusionists på Facebook https://www.facebook.com/theillusioniststour/