Trevor Noah

Mandag, 4. november 2019

7/5-2020 fra arrangøren All Things Live Denmark: 

 

VIGTIG INFORMATION VEDR. SHOWET MED TREVOR NOAH – NY DATO!

I henhold til myndighedernes anvisninger i forbindelse Covid-19, bliver showet med Trevor Noah. i Royal Arena 31. maj flyttet til en ny dato.

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at showet i stedet afholdes 25. maj 2021 samme sted.

Købte billetter vil stadig være gyldige til den nye dato. Er du forhindret i at deltage i showet på den nye dato, kan billetter refunderes, hvor de er købt.

Alle billetkøbere vil modtage en mail fra Ticketmaster med flere informationer.

Vi glæder os til at grine sammen med jer i Royal Arena til næste forår. 

Pas på jer selv og hinanden.

Mvh.

All Things Live Denmark

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

The Daily Show værten Trevor Noah til Danmark!

Efter et fuldstændig pakket show i Forum sidste år, vender den sydafrikanske komiker og prisvindende The Daily Show vært, Trevor Noah, tilbage til Danmark, hvor han indtager Roya Arena på sin Loud & Clear Tour d. 31. maj 2020.

Trevor Noah er uden tvivl den mest populære afrikanske komiker nogensinde og ligeledes succesfuld arvtager af Jon Stewarts værtskab på Comedy Centrals vanvittigt populære talkshow The Daily Show – og om det er på scenen eller i TV, mestrer Trevor Noah altid at spidde samtiden satirisk, krydret med oplevelser og erfaringer fra hans eget liv. Hans show i The O2 i London til april er allerede udsolgt, og der er annonceret et ekstrashow.

Trevor Noah har haft en bemærkelsesværdig karriere, der har gjort hans navn kendt verden over. Han har lavet standup i mere end et årti, og sidste efterår udkom hans tiende comedy-special Son of Patricia, som kan ses på Netflix. En special hvor Trevor Noah giver sit syn på blandt andet racisme, immigration og camping.

Udover sin komiker- og tv-værtkarriere er Trevor Noah også skuespiller og forfatter, og han har blandt andet skrevet den prisbelønnede New York Times bestseller Born a Crime: Stories from a South African Childhood, som udkom i 2016.

Bogen er en samling af personlige historier om barndommen i Sydafrika, og giver læseren et ærligt og intimt indblik i den verden og de omgivelser, som har været med til at skabe den mand, som Trevor Noah er i dag. Det er sande historier - nogen mørke, nogen chokerende, nogen bizarre og andre kærlige, men altid med en humoristisk vinkel.

Trevor Noah besøgte Danmark sidste år, hvor han optrådte i en tætpakket Forum med sin tankevækkende, reflekterende og ikke mindst hysterisk morsomme comedy foran et begejstret publikum. I foråret gentager han succesen, når han er Loud & Clear i Royal Arena. 

TREVOR NOAH: LOUD & CLEAR TOUR
BILLETSALGET STARTER: 8. NOVEMBER KL. 10.00
BILLETPRISER FRA: 475 INKL. GEBYR
BILLETSALG VIA: TICKETMASTER.DK