YouSee støtter op om Royal Arena

Onsdag, 12. oktober 2016

Underholdningsbrandet YouSee har valgt at indgå et tæt partnerskab med Københavns kommende multiarena, Royal Arena. Aftalen og partnerskabet med YouSee som founding partner er en naturlig forlængelse af YouSee’s overordnede brandstrategi om at bakke op om og levere den bedste underholdning til de danske familier.

Når Royal Arena for første gang åbner dørene for den danske offentlighed med intet mindre end fire udsolgte Metallica-koncerter på syv dage fra 3. februar, bliver det med støtte fra YouSee. YouSee har et klart ønske om at bakke op om Københavns kommende kulturinstitution og samtidig benytte arena-universet til at minde de mange tusinde gæster om, at YouSee og underholdning til danskerne – uanset om det er musik, sport eller noget helt tredje – hænger uløseligt sammen. Når danskerne træder indenfor i den spritnye arena, så vil de også blive mødt af YouSee-brandet.

Marketingdirektør for YouSee, Carsten Elmose, siger om partnerskabet:

”Royal Arena slår sig op på at ville samle de bedste oplevelser til de danske familier. Et mantra, der er fuldstændig i tråd med YouSee’s primære fokus på at levere det største underholdningsunivers til de danske husholdninger. Vi leverer underholdning til danskerne i alle afskygninger og på alle platforme – herunder bl.a. det bedste tv- og musikindhold på vores streamingtjenester YouSee Tv & Film og YouSee Musik. Samarbejdet med Royal Arena er med til at udbygge det univers yderligere med tilføjelse af de største liveoplevelser.”

”Vi vil gerne være med til at støtte om den nye danske kulturinstitution i dansk underholdning. Udover at støtte projektet økonomisk giver det os i øvrigt også muligheden for at give vores kunder særlige oplevelser i forbindelse med de enkelte arrangementer.”

Også hos Royal Arena er der glæde:

”Vi har et tårnhøjt ambitionsniveau i Royal Arena, og vi er derfor glade for, at endnu et af Danmarks mest kendte brands har valgt at indgå et partnerskab med os. Der er spændende muligheder i et tæt samarbejde mellem en stor kommunikationsvirksomhed og en arena, og jeg er overbevist om, at YouSee’s kunder vil opleve det i fremtiden. Jeg er stolt over, at YouSee bliver den femte og sidste Founding Partner i Royal Arena,” fortæller Dan Hammer, administrerende direktør for Royal Arena.