Zara Larsson

Onsdag, 26. maj 2021

ZARA LARSSON
ROYAL ARENA 
FREDAG 3. DECEMBER 2021

ZARA LARSSON PÅ NORDISK ARENATURNÉ

Endelig er det tid for den svenske popdronning Zara Larsson til at indtage Nordens største scener. I løbet af november og december 2021 tager hun på sin første arenaturné med i alt fem koncerter i Stockholm, Göteborg, Oslo, Helsinki og København, hvor hun den 3. december i år går på scenen i Royal Arena.

Det er to år siden Zara Larsson stod over for jublende folkemængder på sin seneste nordiske festivalturné. Hun har tidligere turneret i USA og spillet support for Ed Sheeran på hans Divide Tour. Siden da er hun vokset sig endnu større ude i verden og tiltrak sig bl.a. opmærksomhed fra Billboard, Clash Magazine og British Vogue. I slutningen af 2020 blev hun også udnævnt til det bedste nordiske act ved MTV EMA.

I begyndelsen af 2021 blev Zara Larsson et af forårets hotteste navne, da hun lavede en kritikerrost global livestream i forbindelse med udgivelsen af sit tredje album "Poster Girl".

Sammen med sit band drager Zara Larsson nu på sin første, solo arenaturné. Zara Larsson siger selv, at det bliver noget helt specielt.

”At lave en arenaturné har altid været en drøm for mig, og nu går den i opfyldelse! Jeg er så glad for endelig at være i stand til at optræde på scenen foran et livepublikum og møde mine fans igen, og også være i stand til at lave en hel turné føles utrolig godt. Det bliver det største show, vi har lavet, vi sparer ikke på noget!”

Touren strækker sig over fem datoer i november og december og finder sted på nogle af Nordens største arenaer. Billetsalget starter nu på fredag den 28. maj kl. 09.00 via LiveNation.dk

I København vil danske Szim være med som support.

Følg Zara Larsson her: https://www.facebook.com/ZaraLarsson  -- https://www.instagram.com/zaralarsson/

Billetpriser: Golden Circle 745,- / PL1 455,- PL1U (stå) 455,- / PL2 355,- / PL3 305 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 28. maj kl. 09.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk 
Der vil være presale for Jyske Bank kunder og for eksisterende Live Nation Danmark nyhedsbrevsmodtagere.
Læs mere på www.jyskebank.dk/musikken og livenation.dk