Zirkus Nemo Galla

Onsdag, 8. september 2021

Zirkus Nemo Galla – One Night Only.

Den 7. november 2021 kl.19.30 slår Zirkus Nemo dørene op til en galla ekstravaganza i Royal Arena, der ikke tidligere er set på dansk jord.

Søren Østergaard præsenterer et helt unikt show, hvor vi vil se højdepunkter fra de sidste 20 år, både live på scenen og på storskærm. Direktøren får selskab af gamle stjerne bl.a.  Anders Lund Madsen, Peter Frödin og verdensartister, som vil kæde aftenen sammen i en kavalkade af vanvid, gru, uhygge og store grin.

“Stort skal det være, vi har kun denne ene aften at gøre godt med, så jeg vil være sikker på, at der er plads til så mange som overhovedet muligt - derfor Royal Arena”, udtaler Zirkusdirektør Søren Østergaard, der glæder sig til et gensyn med sine gamle venner.

Til denne unikke “once in a lifetime experience” vil Søren Østergaard vise højdepunkter fra Zirkus Nemos mange sæsoner. Der vil være gensyn med klassikere, verdensartister og masser af overra-skelser. Og det hele bliver akkompagneret af Zirkus Nemos skønne orkester under kyndig ledelse af kapelmester Øyvind Ougaards.

I et kalejdoskop af glæde og overskud vil Zirkusdirektøren og hans gæster guide publikum igennem Zirkus Nemos 20 år lange liv.

Vi vil bl.a. få svar på, hvad Nemoismen er, har Målermanden fået lavet målinger i den lange corona-tid, vi håber, at Lille Allan kigger forbi og så bliver der også tid til et kig ind i de næste 20 år, der starter i teltet til sommer.