ZULU Awards 2018

Mandag, 4. december 2017

TV 2 ZULU giver dig en sommerdag om vinteren, når Royal Arena i København bliver lavet om til en indendørs festivalplads onsdag 31. januar 2018 til det, som hedder 'ZULU Awards Festival ’18'.

Husker du 'ZULU Awards 2017' - et cruise ombord på Oslobåden med masser af god musik, glade vindere og en veloplagt kaptajn? 'ZULU Awards 2018' bliver lige så vildt og vanvittigt, for i år har TV 2 ZULU besluttet at give dig det, du trænger allermest til om vinteren, nemlig en dejlig varm sommerdag på en indendørs festival med musik, underholdning, glade mennesker og god stemning - lige som du kender det fra alle sommerens musikfestivaler.

'ZULU Awards Festival ’18' bliver en fest for alle, og vi skal også dele 12 statuetter ud og hylde de kunstnere, der i 2017 gav os alle sammen nogle af de største oplevelser inden for hver deres felt. 

- Vi på ZULU synes, det er ærgerligt, hvis vores brugere skal gå og bøvle med vinterdepression og kulde, så i år vil vi gerne give folk det, som vi og de savner allermest i den mørke vintertid - nemlig en perfekt dansk sommerdag! ZULU elsker festivaler og synes, de er noget af det, der gør sommeren til den fedeste årstid af alle, så hvorfor ikke tage shorts på, købe fadøl og fyre den af med os til fest, musik, awards og ølbowling sådan en kold januardag i Royal Arena til 'ZULU Awards Festival ’18', spørger TV 2 ZULU-redaktør Asger Schønheyder.

ZULU har altid været glad for store events som 'ZULU Sommerbio', 'ZULU Comedy Galla' og naturligvis 'ZULU Awards', som altså nu bliver til 'ZULU Awards Festival '18' - en indendørs festival i Royal Arena onsdag 31. januar 2018. Du kan allerede nu købe din billet, som giver dig adgang fra kl. 14.00.

ZULU varmer arenaen op til sommerlige grader, og du kan blive spraytannet i indgangen, hænge ud i teltlejren, høre god musik, spise festivalmad, drikke øl og meget mere. Kl. 20.00 begynder vi at dele de 12 statuetter ud. Du kan blandt meget andet opleve The Minds of 99 og Karl William på scenen. 'ZULU Awards Festival ’18' kan ses på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY søndag 4. februar 2018.

Hvem vinder en 'ZULU Award'?
'ZULU Awards' er den eneste demokratiske prisuddeling, hvor det ene og alene er dig, der er med til at bestemme, hvem der fortjener at vinde en af de eftertragtede statuetter. De nominerede i de 12 kategorier offentliggøres 16. januar, og du kan herefter afgive din stemme på zulu.dk.

De 12 kategorier er: 'Årets danske film', 'Årets nye navn', 'Årets hit', 'Årets kunstner', 'Årets lyd', 'Årets originale tv-program', 'Årets danske tv-serie', 'Årets tv-vært', 'Årets danske skuespiller', 'Årets webstar', ’Årets livenavn’ og 'Det vi alle sammen grinte af'.