Podcast: Warm Up

Royal Arenas nye musikpodcast

Her varmer vi op til udvalgte koncerter i Københavns nye store multiarena -  Royal Arena. I hvert afsnit tegner vi et portræt af en artist, der er på plakaten i Royal Arena. Vi inviterer gæster i studiet og sætter artistens liv og karriere i perspektiv. Vi fortæller anekdoter og historier og slår de musikalske milepæle fast. Og så taler om, hvad vi kan forvente os af koncerten i Royal Arena.

 

Warm Up #4 - The Chainsmokers:

Den 10. marts er det amerikanske The Chainsmokers, der besøger Royal Arena. Og vi går derfor i dybden med det amerikanske EDM-fænomen, der på kort tid er blevet til et af verdens førende navne inden for genren. I studiet får vi besøg af journalist og anmelder ved Gaffa, Anders Bøgh, der vil fortælle om duoens historie, deres inspirationskilder og hvad man kan forvente af en koncert med The Chainsmokers.

 

Warm Up #3 - The Killers:

Den  25. februar kommer amerikanske The Killers forbi Royal Arena, og vi dykker derfor ned i bandets historie, deres britiske inspirationskilder, og så taler vi om, hvad man kan forvente sig af en koncert med The Killers. I studiet får vi besøg af den garvede musikskribent ved Gaffa og BT, Henrik Tuxen, der har rejst verden rundt og interviewet en lang række internationale superstjerner. -Og han har også mødt The Killers.

 

Warm Up #2 - Kygo:

Den 11. februar besøger den unge, norske EDM-artist, Kygo, Royal Arena. Og vi har fået radiovært på P3 Pelle Peter Jensen i studiet til en snak om, hvad der gør Kygo til en af de mest eftertragtede producere lige nu. Han har remixet nogle af verdens største artister, og vi skal bl.a. høre historien om, da Chris Martin Coldplay pludselig ringede til Kygo... Og så kommer vi også omkring historien om, da Mads Langer helt uventet blev inviteret på scenen sammen med Kygo til Smukfest sidste år.

 

Warm Up #1 - Lady Gaga:

Den 17. februar er det Lady Gagas tur til at gæste Royal Arena. Og i dette første afsnit af podcasten giver vi derfor et portræt af den verdenskendte og kontroversielle popstjerne. Vi har inviteret musikjournalist, modeskribent og radiovært, Niels Fez Pedersen i studiet til en snak om Lady Gagas særlige sound, hendes aftryk på modeverdenen, og hendes tætte forhold til sine fans. Vi skal derudover møde nogle danske superfans, som er medlemmer af Little Monsters-fællesskabet. Og så skal vi høre historien om den danske vinkel på monsterhittet Born This Way.

 

Du kan også finde Warm-up her

Lyt på Spotify  Lyt på Itunes