Podcast: Warm Up

Royal Arenas nye musikpodcast

Her varmer vi op til udvalgte koncerter i Københavns nye store multiarena -  Royal Arena. I hvert afsnit tegner vi et portræt af en artist, der er på plakaten i Royal Arena. Vi inviterer gæster i studiet og sætter artistens liv og karriere i perspektiv. Vi fortæller anekdoter og historier og slår de musikalske milepæle fast. Og så taler om, hvad vi kan forvente os af koncerten i Royal Arena.

 

Warm Up #7 - Judas Priest:

Judas Priest betegnes af mange som ét af de mest betydningsfulde heavy metal-bands. Og d. 10. juni gæster netop de Royal Arena. Derfor har vi inviteret to meget dedikerede Judas Priest-fans til at fortælle om bandets historie, deres særlige lyd, og om hvad vi kan forvente os af en koncert med de erfarne 'metalpræster'.

Og så skal vi også en tur tilbage i historien og høre om den frygtelige tragedie, hvor Judas Priest blev beskyldt for at have opfordret til to unge mænds selvmord.

 

Warm Up #6 - Enrigue Iglesias:

Den 3. juni gæster den spanske latinstjerne, Enrique Iglesias, Royal Arena, og i denne udgave af podcasten får vi besøg af journalist og anmelder ved Gaffa, Sara Elisabeth Nedergaard, til en snak om latinmusikkens store betydning i verden og herhjemme. Og så skal vi høre fra én af Enrique Iglesias' danske superfans, hvad det er, der gør Enrique Iglesias så fantastisk.

 

Warm Up #5 - VM i Ishockey:

I denne her udgave af podcasten retter vi fokus mod den måske allerstørste sportsbegivenhed, der nogensinde har fundet sted på dansk jord - nemlig VM i ishockey. Royal Arena ligger hus til, og vi skal høre om, hvordan man omdanner Royal Arena til en ishockey-venue. I studiet får vi besøg af journalist ved Tv2 Sporten, Jimmy Bøjgaard, der vil guide os igennem turneringen. Og sa skal vi også møde tidligere landsholdsspiller, Morten Green, der har 19 VM-turneringer i bagagen.

 

Warm Up #4 - The Chainsmokers:

Den 10. marts er det amerikanske The Chainsmokers, der besøger Royal Arena. Og vi går derfor i dybden med det amerikanske EDM-fænomen, der på kort tid er blevet til et af verdens førende navne inden for genren. I studiet får vi besøg af journalist og anmelder ved Gaffa, Anders Bøgh, der vil fortælle om duoens historie, deres inspirationskilder og hvad man kan forvente af en koncert med The Chainsmokers.

 

 

 

Warm Up #3 - The Killers:

Den  25. februar kommer amerikanske The Killers forbi Royal Arena, og vi dykker derfor ned i bandets historie, deres britiske inspirationskilder, og så taler vi om, hvad man kan forvente sig af en koncert med The Killers. I studiet får vi besøg af den garvede musikskribent ved Gaffa og BT, Henrik Tuxen, der har rejst verden rundt og interviewet en lang række internationale superstjerner. -Og han har også mødt The Killers.

 

 

 

Warm Up #1 - Lady Gaga:

Den 17. februar er det Lady Gagas tur til at gæste Royal Arena. Og i dette første afsnit af podcasten giver vi derfor et portræt af den verdenskendte og kontroversielle popstjerne. Vi har inviteret musikjournalist, modeskribent og radiovært, Niels Fez Pedersen i studiet til en snak om Lady Gagas særlige sound, hendes aftryk på modeverdenen, og hendes tætte forhold til sine fans. Vi skal derudover møde nogle danske superfans, som er medlemmer af Little Monsters-fællesskabet. Og så skal vi høre historien om den danske vinkel på monsterhittet Born This Way.

 

 

 

Du kan også finde Warm-up her

 

Lyt på Spotify  Lyt på Itunes